Şimdi Ara

Platinum, Nintendo ile Daha Yakın Çalışmak İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     The Wonderful 101 ile Bayonetta 2'yi Wii U için özel olarak geliştiren Platinum Games, Nintendo ile daha yakın çalışmak istiyor. Konsola özel oyun geliştiren 3. parti bir firma olmak bir yana Nintendo'nun bir parçası olunmak isteniyor.
     
        Bayonetta'nın tasarımcısı olan ve stüdyonun en önemli isimlerinden Hideki Kamiya'nın açıklamalarına göre Nintendo ile çalışmak harika bir şey. Eğer  Platinum Games, Nintendo'nun 2. parti oyun üreticisi olursa bu Kamiya için mutluluk verici bir şey olurmuş.
     
        Bakalım Nintendo "bizi bünyenize alın" şeklinde de okunabilecek bu açıklamaların ardından herhangi bir girişimde bulunacak mı? Bayonetta gibi harika bir oyunu geliştirmiş bu şirkete ilgi gösterilmemesi yanlış olacaktır, ama Nintendo büyük ihtimalle Bayonetta 2'nin başarısına göre hareket edecektir.
     








  • En eğer böyle birşey yapasa nintende için çok büyük bir iş olur.Platinium games gerçekten başarılı ve kaliteli oyun yapıyor.Bence nintendo bu fırsatı karçımamalı yoksa sony kapar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yoksa Sony kapar mi? Bu adamlar PS3'de rezalet bir iscilik cikartip Bayonetta ile Sony tepkisini cekmisti. Oyun Xbox 360'da baska PS3'de baska gorunuyodu.

    Sen Sony catisi altinda yeteneksiz bir oyun firmasi gostersene bana. Bu ekibi Microsoft bile kale almamissa Nintendo ilgilenmiyorsa Sony kapisinin onunden gecirmez.

    Iyi oyun yapimcisi olursan Microsoft ve Nintendo ile yakinlasabilirsin. Ornek Crytek, ornek Monolith Soft. Ama is Sony catisi altina girebilmek ve Sony 1. partisi olmak ise iste o zaman iyi olman yeterli olmaz. Mukemmeliyetci olman ve elindeki donanim ne olursa olsun en iyisini sunman lazim.

    Bu firma PS3 donanimi ile yerlerde surunmus bir firma yanlisim yoksa. Demek ki yetenekli degiller.
  • @BSC Misafiri
    30.08.2013 15:57:59

    Bayonetta PS3 versiyonu Xbox versiyonundan port edilmiş, yani Ati kart için geliştirilen oyun nvidia karta dönüştürülmüş daha bunun bile farkında olmadan Platinum Games'i aşağılamış ve Sony'i körü körüne yüceltmeye çalışmışsın. Hiçbir firmada olamayacağı gibi Sony'nin elinden çıkma her oyunda mükemmel değil, sen fanboy olduğun için sana öyle görünüyor. Hiç kaliteli Nintendo oyunu oynamadığın için eksik bilgiyle kıyaslama yapmanın doğru bir yanı da olamaz.
    Bayonetta 2'ye gelince; ilk oyundan daha kaliteli görünüyor, Nintendo zaten MadWorld, Wonderful 101 ve Bayonetta 2 gibi kaliteli oyunlardan sonra firmayı bünyesine katacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.