Şimdi Ara

Watch Dogs'un DLC'si için Uygun Zaman 2014'ün Başı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Artık ilk günden DLC'lerin (indirilebilir içerik) çıkmasına o kadar çok alıştık ki bu DLC'ler geç çıkarılınca sevinir hale geldik. Watch Dogs da ilk günden DLC ile karşımıza çıkmayacak oyunlar arasında yer alıyor.
     
         Ubisoft'tan Dominic Guay, önümüzdeki yılın başının Watch Dogs'un DLC'si için en uygun vakit olduğunu söylüyor. Guay oyun piyasaya çıktıktan sonra yeni oynanış elementleri üzerinde çalışmalar yapacaklarını ve oyundaki şehrimizin zaten çok zengin olduğunu, önemli olanın yeni oynanış deneyimleri sunmak olduğunu belirtiyor.
     
         Umarız Watch Dogs için hazırlanan indirilebilir içerikler küçük görevler şeklinde değil de, bizi uzun süre oyalayacak şeyler olurlar.









  • Her WD haberi gördüğümde ps3 için yayınlanan videoyu hatırlıyorum ve dahada sinirleniyorum yeni nesildeki farklı bu nesildeki farklı bir oyun sanki bide bu nesildekiler port olacagından dahada sorunlu olucak.Umarım bu nesle biraz değer vermişlerdirde bende alırım WD yi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield yapimcilari olsun ubisoft olsun PC'lerde bu oyunlarinda daha iyi gorunecegini acikladilar. Zaten aksini idda etmiyoruz ki konsol kullanicisiyim.

    Ama 400$ pc'de PS4 ya da Xbox One grafigini ve performansini yakalamanin imkansiz oldugunuda her PC sahibi kullanici biliyor. Ben PC sahiplerinin konsol sahipleri ile ayni oyunlari sorunsuz ve rahat oynamak icin dah cok para harcadiklarini ve genel kani olan konsol parasi olanlar icindir fikrinin tam tersindeyim.

    Konsol bence parasi kisitli olan insanlarin ekonomik kosullarin cilgin gibi degistigi su devirde oyunlari sorunsuz rahat ve ucuza oynamak icin tercih ettigi bir cihaz haline geldi. PS4 olsun Xbox one olsun 2000$ dolarlik ve her 2 yilda bir 300-500 dolar upgrade yapilan bir PC'den guclu olmayan ama optimizasyon ile rahat ve sorunsuz sekilde oyunlari ekrana tasiyan dusuk donanimli cihazlar oldugunu dusunuyorum.

    Bu yuzden ozellikle bu nesilde birkac Sony oyunu disinda PC'leri geride birakacak grafik beklemeyin bu konsollardan hata edersiniz.




  • hala pc parasıyla konsol parası kıyaslayan adam var yıl oldu 2013.konsol+oyunlar ve pc+oyunların arasındaki bir süreden sonra almış başını giden korkunç fiyat farkının oluştuğunu arkasına dönüp bir bakıp görebilen yok nasıl bir körlüktür anlam veremediğim durum..
  • Ubisoft yine para DLC vericek watch dogs çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.