Şimdi Ara

Akıllı Telefonla PS4 için Oyun Satın Alınabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Yeni nesil konsolların akıllı telefonlar, tabletler ve taşınabilir oyun cihazlarıyla uyumlu hale gelmesi işimizi çok kolaylaştıracak gibi görünüyor. Sony'nin WWS başkanı Shuhei Yoshida'ya sorulan bir soru da bunlarla ilgiliydi.
     
         Yoshida'ya akıllı telefondan oyun aldıktan sonra indirme işlemini PS4 üzerinden aktif hale getirmek zorunda olup olmadığımız sorulmuş. Bunun üzerine ise Yoshida'nın yanıtı şöyle oluyor:
     
        "Akıllı telefon üzerinden PS4 oyunu satın aldığınızda bu işlem konsolunuzu uyandırıp (açıp) oyunu indirmeye başlamasını sağlayacak. Oyunu indirdikten sonra Playstation 4 yeniden uyku moduna dönecek."
      
         Yani işyerinde çalışırken veya dışarıdayken oyununuzu akıllı telefon üzerinden satın alıp, eve dönünce de doğrudan oyununuza başlayabileceksiniz. Bu gerçekten de yararlı bir özellik.
     








  • Evde internet olaydı iyiydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vaay çok iyiymiş :D
  • İndirdikten sonra kapanmasi harika gercekten. Mesela yazliktasiniz veya tatildesiniz, evdeki interneti hic kullanamiyorsunuz haliyle bos bos duruyor. Telefonla komut verip oyunlari indirecek ve indirdikten sonra tekrar kapanacak. Konsolu acik birakmak zorunda kalmayacaksiniz boylece. Gozunuz de konsolda kalmayacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu açıp oyunu indirdikten sonra tekrar kapanması gayet güzel bir düşünce olmakla birlikte ben hala dijital oyunları konsollarımdan almayı daha çok seviyorum.
  • çok güzel bir yenilik olmuş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İndirme bittikten sonra kendini kapatması çok güzel. Yalnız umarım oyunu indirdikten sonra direk kapatmaz. Oyunun kurulumunu ve güncellemelerini de hallederse süper olur. Eve geldiğimizde oyun tamamen hazır hale gelsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilde de var bu özellik. Ben oyunu internet sayfasından storundan alıyorum ps3 de ve download et diyorum. Plus üyesi olduğum içinde saat 2 ile 6 arası otomatik playstation açılıyor bu açıldığı esnada ise bu aldığım oyunu indirmeye başlıyor ve ben eve gelene kadar inmiş oluyor. Zaten 6 da kapandığı için konsol bende rahat oluyorum. Sadece bu özelliğü geliştirmişler. Tebrik :)
  • Şu konsol olan eve jeneratör takmak lazım 20 gblık oyun indirirken %90da tak elektirik gidiyor sonra sil baştan tekrar indir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Suanda playstation store android uygulamasi mevcut yalniz hemulkemize acik del hemde yalnizca sonynin bell basli telefonlarindaki sertifika sayesideyuklemeye izinveeriyor boyle olacaksa bosuna ovupdurmasinlar bi uygulama icin kalkip telefon degistirecek degilim :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu nesilde de var bu özellik. Ben oyunu internet sayfasından storundan alıyorum ps3 de ve download et diyorum. Plus üyesi olduğum içinde saat 2 ile 6 arası otomatik playstation açılıyor bu açıldığı esnada ise bu aldığım oyunu indirmeye başlıyor ve ben eve gelene kadar inmiş oluyor. Zaten 6 da kapandığı için konsol bende rahat oluyorum. Sadece bu özelliğü geliştirmişler. Tebrik :)


    Plus gerekliliği kalkmış olabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Süper! Ayriyetten daha önce açıklamışlardı diğelim oyunun %50 si indi hemen başlıyabilicez oynamaya. Biz oynadıkca indirmeye devam edecek buda çok süper birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.