Şimdi Ara

Killer Instinct Season II 2014'te Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Xbox One'a özel olarak hazırlanan Killer Instinct'in 6 karakter ile piyasaya çıkacağı ve ardından 2 karakterin daha oyuna ekleneceği açıklanmıştı. Bu karakterler 20 dolar karşılığında satın alınabiliyorlar. Oyunda karakterler ayrı ayrı ise 4.99 dolardan satılıyorlar.
     
        Tabi Microsoft bu kadarla yetinmeyecek. Season II adlı yeni karakterlerle dolu bir paket 2014 yılında piyasaya çıkarılacak. Muhtemelen bütün karakterlere 40 dolar ödemek zorunda kalacağız; çünkü oyun F2P yapıda hazırlanıyor.
     
        Bunların yanında çeşitli giysilerin ve eşyaların da ücretli olarak satılacağını belirtelim.
     








  • F2P değil de akıllıca hazırlanmış bir demoyu andırıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Hawx

    F2P değil de akıllıca hazırlanmış bir demoyu andırıyor.


    Zaten öyle.Bu oyun başta çıktığında dedilerki isteyen oyunun tam sürümünü alır isteyen demosunun oynar hoşuna giderse tek tek karaterde alıp geliştirebilir yani taksik taksik dödemek gibiydi.Sonrada f2p oldu demosu olan oyun tam sürümü kalktı yrine karakter pakatleri geldi.Güzelim oyunu mahvettler.

    Bil gates gittiğinden beri ms her platformda düşüler yaşamaya başladı çünkü bu adam dışında diğerleri paso para kazanmak için uğraştılar oysaki bill gates gerçekten en iyi kaliteyi sağlayıp insanların istediği ürünü yaptı bunun en büyük örneği windoes 7 ve xbox 360.Bill gates gitti ms8 ve xbox oneın durumu ortada.Bence gerçekten bill gatesin geri gelmesi lazım olmadı insanların imza kampanyası başlatması lazım yoksa gerçekten insanıları düşünen bir şirket gidip yerine paragöz bir şirkete dönüşcek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: .Hawx<br><br>F2P değil de akıllıca hazırlanmış bir demoyu andırıyor.</blockquote><br><br>Zaten öyle.Bu oyun başta çıktığında dedilerki isteyen oyunun tam sürümünü alır isteyen demosunun oynar hoşuna giderse tek tek karaterde alıp geliştirebilir yani taksik taksik dödemek gibiydi.Sonrada f2p oldu demosu olan oyun tam sürümü kalktı yrine karakter pakatleri geldi.Güzelim oyunu mahvettler.<br><br>Bil gates gittiğinden beri ms her platformda düşüler yaşamaya başladı çünkü bu adam dışında diğerleri paso para kazanmak için uğraştılar oysaki bill gates gerçekten en iyi kaliteyi sağlayıp insanların istediği ürünü yaptı bunun en büyük örneği windoes 7 ve xbox 360.Bill gates gitti ms8 ve xbox oneın durumu ortada.Bence gerçekten bill gatesin geri gelmesi lazım olmadı insanların imza kampanyası başlatması lazım yoksa gerçekten insanıları düşünen bir şirket gidip yerine paragöz bir şirkete dönüşcek.


    taksik taksik dödemek
    windoes 7
    ms8
    ??????
    MS ne zaman tüketiciyi düşündü ki?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.