Şimdi Ara

FIFA 14'ün PS3, Xbox 360 ve PC Demo Tarihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Electronic Arts, FIFA 14'ün bu nesil konsollar ve PC için demo tarihini açıkladı. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 sahipleri oyunun demosunu 10 Eylül'de indirip deneyebilecekler. Peki ya yeni nesil konsollar?
     
        Muhtemelen yeni nesil konsolların çıkış tarihi açıklanmadığı için FIFA 14'ün yeni nesil sürümünün demosu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde yeni nesil sürümler için de demo duyurulabilir.





  • Merakla bekliyoruz.Pes14'ün demosu da Ağustos ayı içide çıkacaktı.
  • hiiç çıkmasına gerek yok zaten oyunun tam sürümüyle neredeyse aynı gün çıkacak :) zaten oyunun pc sürümü fifa 13 ile aynı sadece kadro güncelleniyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunun gerçek ismi fifa 13.1 güncelleme geleceği için

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gene tırt bi demo.zaten 1 hafta önce geliyor,ama yine indirilme rekorları kıracak.
  • Yeni nesil konsolları saymazsak oyunda kadro dışında değişen bir şey olmayacak. Bu oyun PS4 ile oynanır!! Buarada UFC süper olmuş türkiye de varmış kesin yeni nesil konsol almak lazım ps4 in pc out :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkankobra

    oyunun gerçek ismi fifa 13.1 güncelleme geleceği için


    Yav he he . Böyle diyenler kesin demoyu da dener beğenmezsen demoyuda oynama oyuna lafta etme . Kaç ödül kazanmış adam 13.1 diyor hiç güleceğim yoktu be :D
  • pc için demoya gerek yok eski oyunun menüsünü değiştirip çıkartçaklar zaten

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    Yeni nesil konsolları saymazsak oyunda kadro dışında değişen bir şey olmayacak. Bu oyun PS4 ile oynanır!! Buarada UFC süper olmuş türkiye de varmış kesin yeni nesil konsol almak lazım ps4 in pc out :)


    Yeni stadyumlar , yeni kariyer modu yeni Ultimate Team içerikleri yeni fizik daha sayayım mı kardeşim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br>Yeni nesil konsolları saymazsak oyunda kadro dışında değişen bir şey olmayacak. Bu oyun PS4 ile oynanır!! Buarada UFC süper olmuş türkiye de varmış kesin yeni nesil konsol almak lazım ps4 in pc out :)</blockquote><br><br>Yeni stadyumlar , yeni kariyer modu yeni Ultimate Team içerikleri yeni fizik daha sayayım mı kardeşim ?


    Yeni fizik derken? İgnite motoru sadece x1 ve ps4 geliyor. pc ler eski motor devam :((

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br>Yeni nesil konsolları saymazsak oyunda kadro dışında değişen bir şey olmayacak. Bu oyun PS4 ile oynanır!! Buarada UFC süper olmuş türkiye de varmış kesin yeni nesil konsol almak lazım ps4 in pc out :)</blockquote><br><br>Yeni stadyumlar , yeni kariyer modu yeni Ultimate Team içerikleri yeni fizik daha sayayım mı kardeşim ?</blockquote><br><br>Yeni fizik derken? İgnite motoru sadece x1 ve ps4 geliyor. pc ler eski motor devam :((

    Yeni oyun motoru demedim yeni fizik dedim . Real Ball Phyiscs , Pure Shot ne oluyor oyun motoru mu ? Ben de biliyorum Ignite'ın yeni nesil için oldğunu .




  • Gec çıkarıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.