Şimdi Ara

Xbox One Sipariş Edene Fifa 14 Bedava

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Microsoft ve EA Sports dünkü söylentileri doğrulayarak Avrupa'da Xbox One'ı ön sipariş ile satın alan oyuncuların Fifa 14'e ücretsiz sahip olacağını duyurdu. Fakat bu siparişler stoklarla sınırlı olacak.
     
         Ayrıca Fifa 14 Ultimate Team'in Xbox versiyonlarına özel efsanevi oyuncular bulunacak. Dennis Bergkamp, Freddie Ljungberg ve Ruud Gullit gibi futbolcuların yanı sıra eklentilerle Pele, Patrick Vieira ve Gary Lineker gibi oyuncular eklenecek.
     
         Bu futbolcuların en gözde zamanlarından kalma kendilerine has özel yetenek istatistikleri (Puanları) olacak ve Fifa 14 Ultimate Team Gold Pack'ler içerisine Xbox One'ın çıkışı ile birlikte rastgele dağıtılacaklar. Sonrasında sezon devam ederken yeni Efsane'ler duyurulacak.
     









  • He bide sadece Avrupa da öylemi? Amerikan oyuncularının(xbox için en önemli oyuncu kitlesi) başı kel kaldı desenize. Yaptıkları iyi bişey gibi görün se de aslın da hiç de iyi birşey değil Amerika oyuncuları bakalım ne yapacaklar çok merak ediyorum
  • avrupaya kakalıcaklar xbox 1 ları 180 lira 50 euro yerine adamalar 500 eurodan olucaklar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    He bide sadece Avrupa da öylemi? Amerikan oyuncularının(xbox için en önemli oyuncu kitlesi) başı kel kaldı desenize. Yaptıkları iyi bişey gibi görün se de aslın da hiç de iyi birşey değil Amerika oyuncuları bakalım ne yapacaklar çok merak ediyorum

    bence amerika için bi madden ya da nba verirlerse zaten almayacak ev bilmiyorum abd de (eşcinseller dahil partilerde iş görür sadece)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizede ön sipariş açın laaannnnnn. biz de istiyoruz, 2014 sonunu beklemek istemiyorummm. bana da ver.
  • çok bir avantaji yok gibi ,dijital kopya olacak ,sınırlı olacak,e 460 euroya ps4+fifa bundle'i alabilirken dijital kopyali xboxa niye 500 euro verisn ki insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    çok bir avantaji yok gibi ,dijital kopya olacak ,sınırlı olacak,e 460 euroya ps4+fifa bundle'i alabilirken dijital kopyali xboxa niye 500 euro verisn ki insanlar.

    kinect için ...(ayrıca sadece yazılım devi olması bile +100$ koydurur bence)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iyi cocuk
    yazilim devi olmasi +100+ nasil koyduruyor la ,ben hayatimda boyle sacma birsey duymadim ,sonyde donanım devi ustelik donanım satin alinacak oda 200 $ dolar koysun istersen.
    insanlar kinetcsiz paket istiyor kinect almaya niyeti olan adam zaten xboxi alir fifa versende vermesende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.