Şimdi Ara

Bu Hikayeler Sadece Battlefield 4'te Var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Son günlerde hem Call of Duty: Ghosts'un, hem de Grand Theft Auto V'in multiplayer bölümünden videolar ve bilgiler aldık. FPS yarışının önemli temsilcilerinden Battlefield 4 de multiplayer kapışmalarını es geçmiyor. DICE, Battlefield 4'ün multiplayer modları için Only in Battlefield 4 isimli bir video serisini başlattı.
     
        Kısa kısa videolardan oluşan bu seride Battlefield 4'ü deneme fırsatı yakalayan oyuncular, oyunun multiplayerında yaşadığı etkileyici anları anlatıyorlar. Videoların hepsini aşağıdan izleyebilirsiniz.
     











  • üc video da cinsiyetimi soruyor anlamis degilim neden ki bu anketler zaten
    millet üye olurken erkekmiyim , kadinmiyim , yoksa Uzaylimiyim diye secenekden kayit oluyor profilinde yaziyor bu durumda ekstra anket acmaya gerek varmi ?
    anlamiyorum gercekden bu site BSC ve dh olsun cogunlugu erkeklerden olusuyor ala ala..
    Beril bacim seni saymiyorum :D

    Edit:: 4 oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitmaN_47 -- 15 Ağustos 2013; 23:31:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BF serisini daha önce oynamamış olanlara oyunu tanıtmak için güzel videolar ama biz BF oyuncuları olarak artık yeni oyun modları, yeni araçlar, yeni haritalar içeren videolar görmek istiyoruz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4. elemanın oyuncu olduğu daha bi belli oluyor :D güzel bi uygulama aslında

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Helikopter hikayesini anlatan eleman tam bir ebleh.

    "BİNİYORUM HELİKOPTERE, ÖNÜME NE GELİYORSA ATEŞ EDİYOM EKİEKİEKİ..."

    Kalkmasıyla düşmesi bir olan mallar bunlar işte, adam gibi kullanan birilerine verin de takımın da işine yarasın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Main theme müziği efsane olacak yine
  • Of of...
    O helikopter'deki kamuflajı bir ben mi gördüm





  • Oyun aynı oyun değiştirmeyede gerek yok çünki sağlam bi temele oturtulmuş zaten gereken şeylerden biri ise araç çeşitliliği mesela her ülkeye 2 çeşit tank verilmeli 4 çeşit helikopter vs vs .. Birde ölmeden üst üste adam vurunca cod daki gibi skil kazanmalıyız örnek olarak 10 adam vurdum ölmeden 1 adet predator missile gelmesi çok iyi olurdu tabi bu predator oyunda eingineer class ' ına verilmeli çünki tankı helikopteri düşürme görevi bu class ın , bi örnek daha sniper kullanan sınıfa 10 adam vurduğunda 10 mermili barret 75 kalibre silah verilebilir biliyosunuz ki bu kurşun helikopter motoruna isabet ettiğinde direk düşürür tabiki bunlar geliştirilip daha iyi kombin edilebilir ama bu olayı abartıp 3 adama indirilirse oyun fps değil strateji oyununa döner ... Anlatmak istediğim oyunun temelini bozmaya hiç gerek yok aynı oyunu koy bu tür aktiviteleri ekle çok hoş bi oyun bizi bekler ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko83

    Oyun aynı oyun değiştirmeyede gerek yok çünki sağlam bi temele oturtulmuş zaten gereken şeylerden biri ise araç çeşitliliği mesela her ülkeye 2 çeşit tank verilmeli 4 çeşit helikopter vs vs .. Birde ölmeden üst üste adam vurunca cod daki gibi skil kazanmalıyız örnek olarak 10 adam vurdum ölmeden 1 adet predator missile gelmesi çok iyi olurdu tabi bu predator oyunda eingineer class ' ına verilmeli çünki tankı helikopteri düşürme görevi bu class ın , bi örnek daha sniper kullanan sınıfa 10 adam vurduğunda 10 mermili barret 75 kalibre silah verilebilir biliyosunuz ki bu kurşun helikopter motoruna isabet ettiğinde direk düşürür tabiki bunlar geliştirilip daha iyi kombin edilebilir ama bu olayı abartıp 3 adama indirilirse oyun fps değil strateji oyununa döner ... Anlatmak istediğim oyunun temelini bozmaya hiç gerek yok aynı oyunu koy bu tür aktiviteleri ekle çok hoş bi oyun bizi bekler ...


    Oyunun temelini bozmadan predator missile, helikopteri tek kurşunda indiren 75 kalibre silah verilsin diyorsun. Kusura bakma ama gerçek savaşta 10 tane adam öldürünce al sana 75 kalibre silah demiyorlar. Bunlar hoşuna gidiyorsa cod oynayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 16 Ağustos 2013; 8:58:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HitmaN_47

    üc video da cinsiyetimi soruyor anlamis degilim neden ki bu anketler zaten <br> millet üye olurken erkekmiyim , kadinmiyim , yoksa Uzaylimiyim diye secenekden kayit oluyor profilinde yaziyor bu durumda ekstra anket acmaya gerek varmi ? <br> anlamiyorum gercekden bu site BSC ve dh olsun cogunlugu erkeklerden olusuyor ala ala..<br> Beril bacim seni saymiyorum :D<br> <br> Edit:: 4 oldu <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">

    hahaha ya üye olmayanlar için o anketler zaten :D ama komikti panpa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu gökdelenin yıkılması beni benden alıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Şu gökdelenin yıkılması beni benden alıyor

    Aynen öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜKEMMEL ABİ MÜKEMMEL! DICE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pulmicort

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br> <br> Oyun aynı oyun değiştirmeyede gerek yok çünki sağlam bi temele oturtulmuş zaten gereken şeylerden biri ise araç çeşitliliği mesela her ülkeye 2 çeşit tank verilmeli 4 çeşit helikopter vs vs .. Birde ölmeden üst üste adam vurunca cod daki gibi skil kazanmalıyız örnek olarak 10 adam vurdum ölmeden 1 adet predator missile gelmesi çok iyi olurdu tabi bu predator oyunda eingineer class ' ına verilmeli çünki tankı helikopteri düşürme görevi bu class ın , bi örnek daha sniper kullanan sınıfa 10 adam vurduğunda 10 mermili barret 75 kalibre silah verilebilir biliyosunuz ki bu kurşun helikopter motoruna isabet ettiğinde direk düşürür tabiki bunlar geliştirilip daha iyi kombin edilebilir ama bu olayı abartıp 3 adama indirilirse oyun fps değil strateji oyununa döner ... Anlatmak istediğim oyunun temelini bozmaya hiç gerek yok aynı oyunu koy bu tür aktiviteleri ekle çok hoş bi oyun bizi bekler ...</blockquote><br> <br> Oyunun temelini bozmadan predator missile, helikopteri tek kurşunda indiren 75 kalibre silah verilsin diyorsun. Kusura bakma ama gerçek savaşta 10 tane adam öldürünce al sana 75 kalibre silah demiyorlar. Bunlar hoşuna gidiyorsa cod oynayabilirsin.
    Gerçek savaşta adam vuruncada enemy killed yazmıyo kendi bölgende tank doğmuyo oldu o zaman 1 mermide adamın cenazesini kaldırsınlar olmamı ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • olum şu BF'nin ana tema müziği muhteşem lan içim bi değişik oluyo çok pis gaza geliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mutlu sağlıklı günler bi sorum olacaktı sistemimi yazacağım sizde bana zahmet olmazsa hangi ayarlarda oynayabiliceğimi söylerseniz sevinirim
    sapphire 7850 2 gb NO OC
    6 gb ram
    asus ana kart eski nesil değil 2012 de almıştım
    bunları yazsam zaten anlarsınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko83

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Pulmicort<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br> <br> </blockquote><br> <br> </blockquote>Gerçek savaşta adam vuruncada enemy killed yazmıyo kendi bölgende tank doğmuyo oldu o zaman 1 mermide adamın cenazesini kaldırsınlar olmamı ?
    %100 haklısın. Bu BF fanboyları sanki mantıklı birşey söylermiş gibi yazmış, millet + vermiş birde. BF'ye predator koy diyince gerçek hayatla karşılaştırırlar. Sonra BF'yi gerçek hayatla karşılaştırdığında tam bir çöp olduğunu görüncede bu oyun derler. İşlerine nasıl gelirse.
    Herkes biliyorki araçlar oyunda aşırı güçlü ve denge getirilince hemen hepsi ağlamaya başlıyorlar. Hatırlayın 1 tane roketle uçak düşürüldüğü zaman tam normaliydi. Tam düşmüyordu ama 1 tane oldukça etki ediyordu(O da etki etsin yani zaten sürekli kaçabiliyorlar, sürekli flare bas nasıl olsa cephane limiti diye bişey yok). Hepsi ağladı, gerçek hayatta kim görmüş 3 tane isabetli stinger ile düşmeyen helikopteri. Kendinize gelin, size karşı olan ilk mesajada "gidin cod oynayın" yazmayı bırakın, çocuk olduğunuzu çabuk belli ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furko83

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Pulmicort<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furko83<br> <br> Oyun aynı oyun değiştirmeyede gerek yok çünki sağlam bi temele oturtulmuş zaten gereken şeylerden biri ise araç çeşitliliği mesela her ülkeye 2 çeşit tank verilmeli 4 çeşit helikopter vs vs .. Birde ölmeden üst üste adam vurunca cod daki gibi skil kazanmalıyız örnek olarak 10 adam vurdum ölmeden 1 adet predator missile gelmesi çok iyi olurdu tabi bu predator oyunda eingineer class ' ına verilmeli çünki tankı helikopteri düşürme görevi bu class ın , bi örnek daha sniper kullanan sınıfa 10 adam vurduğunda 10 mermili barret 75 kalibre silah verilebilir biliyosunuz ki bu kurşun helikopter motoruna isabet ettiğinde direk düşürür tabiki bunlar geliştirilip daha iyi kombin edilebilir ama bu olayı abartıp 3 adama indirilirse oyun fps değil strateji oyununa döner ... Anlatmak istediğim oyunun temelini bozmaya hiç gerek yok aynı oyunu koy bu tür aktiviteleri ekle çok hoş bi oyun bizi bekler ...</blockquote><br> <br> Oyunun temelini bozmadan predator missile, helikopteri tek kurşunda indiren 75 kalibre silah verilsin diyorsun. Kusura bakma ama gerçek savaşta 10 tane adam öldürünce al sana 75 kalibre silah demiyorlar. Bunlar hoşuna gidiyorsa cod oynayabilirsin.</blockquote>Gerçek savaşta adam vuruncada enemy killed yazmıyo kendi bölgende tank doğmuyo oldu o zaman 1 mermide adamın cenazesini kaldırsınlar olmamı ?


    Ne alakası var enemy killed ile ne alakası var spawn olan tankla. Tank kullancaz diye tank fabrikasımı yapsınlar mapin içine. 10 adam vurunca bi anda elinde beliren 75 kalibre silahla aynı kefeye mi koyuyorsun base de spawn olan tankı.

    Bu arada fanboy falan değilim yeri gelir cod oynarım yeri gelir bf oynarım. Nedense 2 oyunun ayrı tarz oyunlar olduğunu bazı kişiler anlayamıyor.

    Misafir olarak yapılan yorumları görmezden geliyorum kimin ne dediği belli olmuyor. İyi günler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Arkadaşlar mutlu sağlıklı günler bi sorum olacaktı sistemimi yazacağım sizde bana zahmet olmazsa hangi ayarlarda oynayabiliceğimi söylerseniz sevinirim<br>sapphire 7850 2 gb NO OC <br>6 gb ram<br>asus ana kart eski nesil değil 2012 de almıştım<br>bunları yazsam zaten anlarsınız ?


    Çözünürlüğün full hd ve işlemcinde i5,i7 yada fx6xxx, fx8xxx ise high da oynarsın.
  • BSC Misafiri
    16.08.2013 17:22:14

    İşlemci i7 2600 k çözünürlükte full ultrada bf 3 ten 60 fps alıyordum bf 4 te ne kadar alırım cevabını(zı) bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.