Şimdi Ara

The Division'da Ölmeyi Hiç İstemeyeceksiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Ubisoft'un geçtiğimiz E3 döneminde gösterdiği The Division, grafikleriyle ve oynanış yapısıyla birlikte epey ilgi çekmişti. Multiplayer odaklı bir oyun olan The Division'un oynanış dinamikleriyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
     
        Belirtilenlere göre The Division'da ilerlemek sandığınızdan kolay olmayacak. Oyunun işleyişinde küçük parçaları toplayarak yeni silahlar üretmeye başlayacaksınız. Giydiğiniz eşyaları da aynı şekilde elde edeceksiniz. Oyunun yönetmeni Ryan Bernard'ın dediklerine göre The Division'da binlerce silah, kıyafet ve yetenek kombinasyonu oluşturulabilecek. Bu da, karakterinizi değerli kılacak.
     
        Ancak gelelim karakteri asıl değerli kılan noktaya. Bernard'ın açıklamalarına göre The Division'daki karakterlerimizle PvP mücadelelerine girmeyi hiç istemeyeceğiz. Zira PvP mücadelelerinde karakterinizin ölmesi sadece skora etki etmiyor, topladığınız bütün eşyaların kaybolmasına da neden oluyor
     
        Bu noktada Bernard'ın açıklamalarındaki bir şey oldukça kafa karıştırıcı gözüküyor. Resmi Xbox dergisinin sitesine röportaj veren Bernard, eşya kaybını önleyecek bazı 'mekaniklerin' olduğunu belirtti. Umarız bu sözlerin ucu Pay to Win yani Öde ve Kazan sistemine çıkmıyordur.
     








  • Şuan almaktan vazgeçtim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Soğudum oyundan.

    Vazgeçtim gelmesin pc için
  • DayZ'de dmr ile suit bulduktan sonra yaşanan ölüm korkusu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ultima onlinede blackrock set ve +15 spear binek olarakta nightmare giydikten sonraki ölüm korkusu hiç bir oyunda olamazdır heralde.Bilen bilir.güzel sistemdir bu arada.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • :/ oyunun kuralı bu mmo larda sık görülen vakalardan :) grafikleri dışında beni etkileyen bi tarafı olmadı zaten bu oyunun alır oynarım belki indirim falan olursa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Last of Us'ı anımsattı. Tam olarak aynı olmasa da parça bulma, geliştirme olayı aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha. Yazik ya millet alismis tabi call of duty ye. Hemen ölup tekrar canlanmayi istiyosunuz. PC ye gelmesin zaten. Ben oynarim konsolda.

    Daha iyi olur bu sekilde. Ölmemek için mucadele edilsin. Hayat da kalma oyunu bu (yani survival game). Her oyun call of duty nin kopyasi olmak zorunda degil.
  • god mode girerik bizde
  • Minecraft gibi yani
  • bomba gibi bir oyun olacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • warz deki gibi kasalar filan olursa iyi olur aslında ölünce eşyaların gitmesi daha bir keyifli bence ölmemeye çalışmak filan bende umuyorum ki pay to win olmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hahaha. Yazik ya millet alismis tabi call of duty ye. Hemen ölup tekrar canlanmayi istiyosunuz. PC ye gelmesin zaten. Ben oynarim konsolda.<br><br>Daha iyi olur bu sekilde. Ölmemek için mucadele edilsin. Hayat da kalma oyunu bu (yani survival game). Her oyun call of duty nin kopyasi olmak zorunda degil.


    Kimse o yüzden gelmesin istemiyor.Oyunu yapan firma ubısoft olunca ne kadar paragöz bir firma olduğunu bilirsin, insan soğuyor oyundan. (bitmek bilmeyen oyun serilerinden anlarsınız)Bu yüzden bir mmo oyunda zaten yüzde 90 pay to win oluyor malesef, bide firma ubisoft olunca.Parayı veren düdüğü çalıcaksa hiç gelmesin daha iyi.Bu yüzden istemiyoruz.

    Saygılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tam pvp nin ortasında mega köy İstanbul da elektrik kesilir ve geri gelip oyuna baktığımızda karakterimiz don gömlekle macerasına trajik şekilde devam eder..
    tabi parayı basıp lootu kapattıran seyfettin sırıtarak göbeğini kaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 14 Ağustos 2013; 21:01:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson Fury

    tam pvp nin ortasında mega köy İstanbul da elektrik kesişir ve geri gelip oyuna baktığımızda karakterimiz don gömlekle macerasına trajik şekilde devam eder.. <br>tabi parayı basıp lootu kapattıran seyfettin sırıtarak göbeğini kaşır.


    http://www.aynadakiler.com/wp-content/uploads/2012/02/41787_286382475651_1217_n.jpg
  • warz da(yeni adını bilmiyorum) bile yok böyle bişe :) en fazla birkaç ufak tepek şey alabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.