Şimdi Ara

Söylenti: Xbox One 2014'e Ertelendi! (Güncellendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Microsoft'un attığı geri adımlardan sonra, oyuncuların sıcak bakmaya başladığı Xbox One için birçok söylenti haberini daha önce duymuştuk. Ancak bu seferki söylenti haberi, gerçekten çok ilginç.
     
         Gamereactor adlı sitenin kaynaklarından aldığı bilgilere göre, Microsoft, Xbox One'ın çıkışını 2014'ün ilk çeyreğine ertelemiş durumda.
     
         Daha önce Xbox One'da 12 GB RAM kullanılabileceğini ve GPU'nun saat hızının artırılacağını duymuştuk. Microsoft bu gibi donanımsal sebeplerden ötürü Xbox One'ın çıkışını erteleyebilir. Yine de bu söylenti hiç de mantıklı gelmiyor. 
     
    Güncelleme: Oyun dünyasının önemli sitelerinden CVG'nin bir editörü, bu haberin yanlış olduğunu, konsolun kasım ayında çıkacağını söylüyor. Belçikalı bir site ise, konsolun gecikeceğini onaylamış durumda.(Ertelenen ülkeler arasında Belçika, Hollanda ve İskandinavya'nın adı geçiyor.) Bu ertelemenin çeviri sorunlarından kaynaklandığı ve yalnızca bazı ülkelerde geçerli olacağı düşünülüyor.








  • Yaptığı dönüşler yüzünden saçma sapan bir halde çıkmaktansa biraz ertelenmesi fazla kötü olmaz; saçma sapan dönüşler yapacaklarına çıkıp son kararımız budur bunu çıkartıyoruz ama biraz bekleyeceksiniz deseler keşke, rezil olmaktansa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps4 le kapışacak duruma gelir umarım :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yok artık hiç mantıklı değil şirket milyar dolarlar kaybeder.
  • olmayan konsolu çıkartamazlardı zaten
  • O kadar kurcalarsan 2014 iyi bile.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2015 e bile sarkabilir böyle giderlerse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar ertelensin.Tasarımı 2000 li yıllardaki dvd playerlara benzediği sürece almam.Sony o kadar küçük ve güzel tasarım yapmışki ilerleyen yıllarda çıkacak slim model nasıl olur merak ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence mantikli. Microsoft'un oturup sakin kafayla iyice karar vermesi lazim. Bunun icin de biraz zamana ihtiyaclari var. Cunku artik bu cihazlarin yavas yavas seri uretime gecmesi lazim. Sanki Allah kerim is yapiyorlar gibi geliyor. Sabit bir fikirleri yok her gun bir fikirleri degisiyor. En basitinden, daha yeni unboxing videosu hazirladilar. Bu videoda kutunun icinden pil cikmiyordu. Sonra pil cikmayacak mi diye soru geldi, hayir cikacak dendi. O zaman neden videoda gostermediniz? Bu en basit bir ornek


    Sony icin PS2 cok sattigindan dolayi ve PS2 e guvendiklerinden dolayi PS3 u tam hazirlayamadilar. Hazirliksiz konsol cikti deniliyordu. Bu dogru e3 de bambaska gamepad gosterilmisti, iki hdmi i olacakti falan. Sony sonradan degistirmisti. Ayni sey Microsoft un basina simdi geliyor.

    Kisacasi, konsolun 2014 ilk ceyrekte cikmasi oyuncular icin kotu, Microsoft icin iyi olacaktir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GorkemM1903

    İstediği kadar ertelensin.Tasarımı 2000 li yıllardaki dvd playerlara benzediği sürece almam.Sony o kadar küçük ve güzel tasarım yapmışki ilerleyen yıllarda çıkacak slim model nasıl olur merak ediyorum.


    xone almayı düşünmüyorum ama konsolun alıp almama konusunda tasarımın hiçbir belirleyici özellıgı yok oyun oynarken ps3 kutusuna baktıgım bile yok... isterse karton kutudan olsun işlevde sorun yoksa problem değil...
    zaten ps4 2013 sonu gibi çıkıyor... xone turkıyede 2014 sonu gibi olucak diye biliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eğer haber gerçekse hiç şaşırmam. Sony daha konsollar çıkmadan rakibini nakavt etti bile. Artık 2014 falan kurtarmaz Microsoft, geçmiş olsun. Kral kaldığın yerden devam ediyor birde konsol ve oyun fiyatları da uygun olsun tadından yenmez ,durdurulamaz PS4.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: GorkemM1903<br><br>İstediği kadar ertelensin.Tasarımı 2000 li yıllardaki dvd playerlara benzediği sürece almam.Sony o kadar küçük ve güzel tasarım yapmışki ilerleyen yıllarda çıkacak slim model nasıl olur merak ediyorum.</blockquote><br><br>xone almayı düşünmüyorum ama konsolun alıp almama konusunda tasarımın hiçbir belirleyici özellıgı yok oyun oynarken ps3 kutusuna baktıgım bile yok... isterse karton kutudan olsun işlevde sorun yoksa problem değil... <br>zaten ps4 2013 sonu gibi çıkıyor... xone turkıyede 2014 sonu gibi olucak diye biliyorum


    kardeşim haklısın ama kişiye göre değişir ben odamda kullandığım için küçük olması ve tasarımı avantajlı.Xbox one çıkış tarihinde bir paradoks var.Eğer bu haber doğruysa xbox one da kesinliklle donanım değişikliği olacaktır.Ama daha önce donanım değişceği yalanlanmıştı.Eğer gerçekten donanım değişcekse ön sipariş stokları ne oluyor hali hazırda üretilmiş konsol yoksa ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • İyide zaten 12 gb ram olayı söylentiydi, MS'den sonra bir açıklama geldi doğru değil dedi. Büyük ihtimalle bu haberde doğru değildir, doğruysa bile böyle bir donanım değişikliğine gideceklerini sanmıyorum. Ama giderlerse de güzel olur açıkçası, PS4 ile kafa kafaya gelir (bellek boyutunun yükselmesi sistemin ana gücünü belirlemez bu arada) Dolayısıyla iki konsol arasındaki rekabet güçlenir, sonucu bize yarar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyisi kötü özelliklerle erken geleceğine iyi özelliklere geç gelsin daha iyi .
  • işte xbox'ın bittiği andır. Erteleme olursa tamamen kaybederler (zaten ön siparişlerde PS4 önde)

    Microsoft sürekli değişiklik yaptı yani ertelenme olmasi gayet mantıklı.
  • Microsoft yemedi dimi :D
  • Asilsiz bir soylenti inananin vah haline...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekçi bulmuyorum.
  • microsoft geri adım ata ata ayağı takılıp tepe taklak gidecek birgün , hiç güven verici bir yol izlemiyorlar , kısacası
    - çocuk olmuş mu ?
    - olmamış

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence ertelenmesi iyi oldu daha sağlam gecelek nasıl olsa ps4 cıktığı zaman xbox 360 gibi olması direk kırmız ısık o zmana rezilliğe bak :D görerım ben ps4 cüleri

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.