Şimdi Ara

Gone Home, 15 Ağustosta Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       BioShock 2 ve BioShock: Infinite'in bölüm tasarımcılarından birisi olan Steve Gaynor, 2K Marin'den Johnemann ve editör/araştırmacı Karla Zimonja ortaklığında geliştirilen bağımsız yapım Gone Home için çıkış tarihi verildi.

       Uzun süredir ailesinden haber alamayan bir adamın ailesini ziyaret etmesi ve devamında evde kimseleri bulamamasıyla başlayan hikaye 90'larda geçiyor ve First Person bakış açısından oyunculara sunuluyor. Unity motoruyla geliştirilen oyunda çevreyle etkileşim had safhada olacak ve bu gizemli hikayede doğaüstü güçler yer almayayacak.Uzun süredir beklenen yapım 15 Ağustosta çıkışını gerçekleştirecek.








  • Bağımsız yapımcılar iyiki varsınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun sektörü nereye gidiyor? bir araya gelen 3 kişi basit basit dandik oyunlar yaparak 5-6 dolar gibi fiyatlar koyup paraya para diyorlar. Yok mu bunun bir düzenlemesi? Nerde eski cod, quake gibi şaheserler nerde bu oyunlar!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Oyun sektörü nereye gidiyor? bir araya gelen 3 kişi basit basit dandik oyunlar yaparak 5-6 dolar gibi fiyatlar koyup paraya para diyorlar. Yok mu bunun bir düzenlemesi? Nerde eski cod, quake gibi şaheserler nerde bu oyunlar!!


    Bunu alın içeri.
  • Ağır spoiler


    Ya ne gerdi oyun beni, inler cinler, acaba en sonda yukarı çıkarken la bunlar sevişiyormu hala falan dedim bi ara, sonra cin çağırma yı gördüm iyice korktum, bölye korku teması olmayan bi oyunda neyse,
    yani SAM diğer kıza mı gitti, yok atladığım bişey mi var, inler cinler mi bunu gönderdi, ciddi soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.