Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fox Engine ile büyük bir değişime uğrayan PES 2014'ün ön inceleme sürümünü oynadık!






  • Çoook ağır görünüyor, izlerken bile bunaldım :/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PES in şu ara paslara çözüm bulması lazım benzema hepsini attıyor insanın oynayası gelmiyor sürekli aynı golü yemek arkadaşın ile arandaki rekabeti öldürüyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fifa'nın seneler önce düştüğü hataları tekrarlayan geliştiricilere sahip oyun. şimdi bilenler bilir fifa'nın en efsane olayı fifa 99dur. fifa 99'da oynanabilirlik ve grafik zamana göre üst düzeydeydi. bu oyundan sonra 2010 yılına kadara oyun geliştiriciler yok stadların grafikleri çok iyi olsun, oyuncuların tipleri gerçeğine benzesin diyerek oynanabilirliği hiç sallamadılar. tabi 2000 yılından itibaren oynanabilirliği üst düzeye çıkaran, sonradan pes adını alacak, winning eleven serisine geçildiler. ne zaman ki oynanabilirliğin grafikten önde olduğunu hatırladılar fifa 2010'dan itibaren tekrar yükselişe geçtiler ve 2013 yılında zirveye oturdular. son 3 senedir pes serisi gerçekten oynanabilirlik açısından dökülüyor. bunun yanında grafikler her zamankinden daha gerçekçi oluyor. pes 2014'ün trailerını seyrettim. fifa'da 3 senedir mevcut olan dinamik defansı ve oyuncu hareketlerini bir yenilik gibi sunmaları, bunun yanında grafiklerde neredeyse gerçek insanlar oynuyormuşçasına ilerlemiş olmaları bence bu sene de fifayı geçemeceğini gösteriyor.




  • Yine ayni oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serbest vuruş olayını beğenmedim :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • buz patenimi yapıyor o oyuncular o nasıl koşu.pasları hiç söyleyemiyorum bile eski sistem hala devam ediyor pas atamama,adamların alamaması gerçekten berbat.hele o frikik deki çocuksu yeni uygulama oldukça güldürdü yazık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir FIFA'cı olarak her sene PES'in demosunu oynarım. Fakat ilk defa PES'ten umutluyum. Büyük bir değişim gösterdi bu sene. Tek eleştirebileceğim yanı çimlerdeki texture'nin geçmiş yıllara nazaran detaysızlığı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 7 Ağustos 2013; 17:18:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa uçtu gitti İnşallah yetişebilir fifaya rakip olmayınca bir şeyler ters gidiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yine buzda kayan futbolcular ve o dehşet frikik özelliği herzaman fifacıydım fifanın değerini şimdi daha çok anlıyorum bu arada ea sportsta fifa 14 için yeni bi veo yayınladı pes 14de olan bu sorunu fifa halletmişe benziyor

    [DHTUBE=]




  • Bu saatten sonra fifa nin rakibi olmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES severler için çok iyi bir oyun acak dünya genelinde bu sene FIFA 14 yine zirvede olacaktır .
  • hala aynı 5 para etmez robot oyunu.
  • Bu oyunun en buyuk artilarindan biri turkce olmasi. Fifa bircok konuda kendini gdlisfirdi ama bir su dil sorununu halledemedi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Serbest vuruş olayı çok kötü olmuş her şut girer böyle nerdeyse, her şutun girdiği son oyun Fifa 2005'ti. Serbest vuruşu neden değiştirdiler anlamadım, fifa gibi falso konusunda biraz daha esnek davranıp geçen senelerdeki vuruş tarzını kullansalar daha iyi olurdu. Fizik olarak oyuncuların çarpışması bazı sahnelerde geçen senelerde olan robotlar gibi. Kaleci de ceza sahası içindeki bir pozisyonda topu izliyor resmen. Daha çok işin var Konami.
  • iyiki fifa var dedirten bir pes oyunu daha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 7 Ağustos 2013; 18:22:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İzlerken sıkıldım ya ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa 2011'den sonra hep fifayı tercih ettim.2014'te yine FİFA'yı tercih edecem gibi görünüyor.
  • Yavaş oyun dengeli , hızlı mahalle tabirini yanlış buluyorum ben. Top bir o kalede bir bu kalede gidip gelmesin,mahalle maçına dönmesin diye oyuncuları 2x ağırlaştıramassınız. Oyunun hızını belirleyecek olan oyuncunun oyun tarzıdır sonuç olarak oyun oynuyoruz kaybedilecek şeylerin olduğu bir organizasyon içinde değiliz bu nedenle topu ayağına alan atağa koşuyor gerçektede böyle olsa oyunda ki mahalle maçına dönen maçlar görebilirsiniz. Video'da oyuncu kendi etrafında dönerken neredeyse 5 saniye geçiyor,koşarken bile oyuncunun hızlı olduğu hissi yok insanoğlu bu kadar hantal bir varlık değil hele ki profosyenel bir futbolcunun ne kadar seri ve hızlı olduğunu anlatmama gerek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 7 Ağustos 2013; 19:04:01 >
  • Aslında Konaminin işi çok zor, çünkü adamlar ne yaparsa yapsın, ne kadar uğraşırlarsa uğaraşsın, yeni grafik motoru yapsa bile, yeni animasyonlar vs vs insanlar hep önyargıyla yaklaşacaklar. Aşşağıda kötü yorumda bulunan arkadaşların çoğu PES 2010, 2011 fiyaskosunda kalıp ve eminim ki video'yu izlemeden basmıştırlar eleştiriyi. Pes 15 sene sonra bile yine kötü anılacak bazi kesim tarafından. İnşallah bu ön yargı kırılır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.