Şimdi Ara

Söylenti: Tomb Raider, Xbox One'a Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bu senenin beğenilen oyunlarından Tomb Raider'ın devam oyununun geliştirildiği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Fakat gelen yeni haberlere göre seri, yeni nesle devam oyunundan önce port olarak uğramayı düşünüyor.
     
        GameStop Almanya'nın listelemesine bakarsak bu sene çıkışını yapan Tomb Raider, Xbox One'da da karşımıza çıkacak. Daha önce bazı söylentilerde yine Tomb Raider'ın Xbox One sürümünün geliştirildiğine dair haberler alıyorduk. Görünüşe göre bu port işlemi, Xbox One'ın çıkışıyla gerçekleşecek;
     









  • 100€ mu ? fiyat pahalı değilmi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertugruly

    100€ mu ? fiyat pahalı değilmi

    Placeholder fiyat onlar. Asıl ön sipariş fiyatı değil yani.
  • 99.99€ mı?? ya çok pahalı arkadaş. bu yeni nesil konsol oyunları cep yakcak anlaşılan. ben ps4 almayı düşünüyorum ama oyunlar yüzünden korkuyorum. Mesela gittim bir mağazaya aldım Fifa 14 ve 2k14 kasaya geldim en kötü yani 2 oyun 300 tl tutacak.öğrenciyim yani 300tl vercem 2 oyun alacağım. bu durum çok kötü.2 ay içinde oyunlara verdiğin para ile yeni ps4 alıyorsun..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    99.99€ mı?? ya çok pahalı arkadaş. bu yeni nesil konsol oyunları cep yakcak anlaşılan. ben ps4 almayı düşünüyorum ama oyunlar yüzünden korkuyorum. Mesela gittim bir mağazaya aldım Fifa 14 ve 2k14 kasaya geldim en kötü yani 2 oyun 300 tl tutacak.öğrenciyim yani 300tl vercem 2 oyun alacağım. bu durum çok kötü.2 ay içinde oyunlara verdiğin para ile yeni ps4 alıyorsun..


    Yorumuma '' - '' eksi 1 veren kişi nedenini de açıklarsa sevinirim. bende konsol almak istiyorum ama oyunlar konsol fiyatını buluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun yeniside çıksın ben çok begendim,o yüzden çıktımı kesin alıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br>99.99€ mı?? ya çok pahalı arkadaş. bu yeni nesil konsol oyunları cep yakcak anlaşılan. ben ps4 almayı düşünüyorum ama oyunlar yüzünden korkuyorum. Mesela gittim bir mağazaya aldım Fifa 14 ve 2k14 kasaya geldim en kötü yani 2 oyun 300 tl tutacak.öğrenciyim yani 300tl vercem 2 oyun alacağım. bu durum çok kötü.2 ay içinde oyunlara verdiğin para ile yeni ps4 alıyorsun..</blockquote><br><br>Yorumuma '' - '' eksi 1 veren kişi nedenini de açıklarsa sevinirim. bende konsol almak istiyorum ama oyunlar konsol fiyatını buluyor.


    Çünkü o oyunun fiyatı değil. Resmi fiyat gelene kadar yer tutucu fiyat.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br>99.99€ mı?? ya çok pahalı arkadaş. bu yeni nesil konsol oyunları cep yakcak anlaşılan. ben ps4 almayı düşünüyorum ama oyunlar yüzünden korkuyorum. Mesela gittim bir mağazaya aldım Fifa 14 ve 2k14 kasaya geldim en kötü yani 2 oyun 300 tl tutacak.öğrenciyim yani 300tl vercem 2 oyun alacağım. bu durum çok kötü.2 ay içinde oyunlara verdiğin para ile yeni ps4 alıyorsun..</blockquote><br><br>Yorumuma '' - '' eksi 1 veren kişi nedenini de açıklarsa sevinirim. bende konsol almak istiyorum ama oyunlar konsol fiyatını buluyor.</blockquote><br><br>Çünkü o oyunun fiyatı değil. Resmi fiyat gelene kadar yer tutucu fiyat.


    Sont TR açıklama yaptı. Oyun fiyatları 150-200 TL arası olacakmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • nasıl yani yeni oyun xbox 360 a çıkmayacakmı ???.S:S ben xbox one ı almam pahalıdır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsol alınmaz.tomb raider gibi sağlam oyunlar pc de oynanır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.