Şimdi Ara

Drakengard 3'ten Yeni Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Square Enix ve Access Games tarafından geliştirilen aksiyon-rpg oyunu Drakengard 3'ten yeni görseller yayınlandı. Oyunun bu görsellerinde karakterlerimizi aksiyon sahnelerinin içinde buluyoruz.
     
         Playstation 3'e özel olarak geliştirilen oyunun grafik kalitesi ise türünün önde gelen oyunlarına göre biraz geri kalmış olsa da, ilk oynanış videoları yüksek hızda aksiyonun bizi beklediği haber veriyor.





  • Square Enix birkaç yıl sonra iflas bayrağını çekecek. Firma Final Fantasy ismini öldürdü Tomb Raider ile biraz kıpırdandı Deus Ex ile biraz bişeyler değişir sinyali verdi ama bu adamların asıl para kaynağı bu batı oyunları değil JRPG oyunları ve Final Fantasy.

    Bu JRPG oyunlarından istedikleri satışları yapamaz ve Japonya'da dibe vururlarsa Tomb Raider Square Enix'i kurtarmaz. FFXV'den umudumuz yok ama belki yeni nesil oyun motoru ile FFXVI özüne döner 2-3 yıl sonra duyrulur.
  • BSC anasayfasında, haberin altında aksiyon-rps'si yazıyor. Yanlış yazılmış sanırım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu grafiklerle oyun çıkaracaklarsa "ben yokum" diyorum.Yeni nesile geçtik,bu kalitede grafikler görmek istemiyoruz!Devir 90 lı yılların devri değil artık!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.