Şimdi Ara

Vanille de Lightning Returns'te Yer Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Japonya'da Lightning Returns: Final Fantasy XIII için bir konferans düzenleyen Square Enix, 14 Şubat 2014'te piyasaya çıkacak olan oyunla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Öncelikle serinin önceki oyunlarını oynayanların tanıyacağı Vanille'in Lightning Returns'te de karşımıza çıkacağını belirtelim. Vanille'in Luxerion'daki dini bir grubun arasında olduğu söyleniyor.
     
         Bunun yanı sıra oyunda 4 adet büyük kıta olacağı söyleniyor. Başkent Luxerion, geniş çöllerle kaplı Dead Dunes, gözkamaştırıcı bir kıta olduğu söylenen Yusnaan ve son olarak da henüz detayları verilmeyen Wildland'e yolculuk yapacağız.
     
        Söylenenlere göre serinin önceki iki oyununun aksine Lightning Returns: Final Fantasy XIII'te 100'den fazla alışveriş mağazası olacakmış.
     








  • Nasıl modelliyorlar şunları arkadaş o güzel kız öyle.
  • Hiç Umudum yok ama inşallah güzel bir oyun olur çünkü iyi bir Final Fantasy'e ihtiyac var bu nesil konsollara.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vanille bana hep eski final fantasyleri anımsatmıştır . Final fantasy xiii de ona olanlardan sonra lightning returnsde olacağı haberi gerçekten iyi oldu özlemiştik fang ve vanille ı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni oyun çıktı çıkacak.fakat halen final fantasy x/x-2 hd remasted in çıkış tarihinden haber yok.şahsen square den ve final fantasy ile ilgili gelişmelerden tek beklediğim haber fantasy x/x-2 hd remasted inçıkış tarihi.gerisi boş.ne lightning returns ten ne de sonaçıklamalardan sonra final fantasy 15 ten fazla beklentim yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.