Şimdi Ara

Fallout: New Vegas Ekibi Backspace'i Yapıyormuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Kotaku tarafından gelen habere göre Fallout: New Vegas ve Alpha Protocol gibi RPG türü oyunlarla tanıdığımız Obsidian Entertainment, 2011 başlarında tabiri caizse "Bilimkurgu türü Skyrim" üzeinde çalışıyormuş.

       Backspace adındaki proje silahlar, cyborg, zaman yolculuğu, yaratık istilası gibi içeriklere sahip ve tamamiyle The Elder Scrolls V: Skyrim grafik motoruyla inşaa ediliyormuş. Yapımcı stüdyonun CEO'su Feargus Urquhart tarafından da onaylanan proje aslında ne iptal edilmiş ne de geliştirme sürecinde çıkış için yeşil ışık görmüş.

       Hikaye odaklı aksiyon - RPG oyunu bolca bilimkurgu öğelerine sahip, Mass Effect, Borderlands ve System Shock 2 gibi yapımların oynanış mekaniklerini bünyesinde toplayan bir yapıdaymış. Backspace'in seviye atlama sistemi tıpkı Skyrim veya New Vegas'daki gibi olacak; aralarında The Mad Scientist, The Lone Wolf ve The Arrogant Savant gibi sınıfların bulunduğu karakterler arasında seçim yapabilecekmiş.
     
       Obsidian Entertainment bu aralar Ubisoft dağıtımcılığındaki South Park: Stick of Truth ve bağımsız olarak Project Eternity'i geliştiriyor.








  • hayırlısı be gülüm

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyi bir şey çıkacağına inanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.