Şimdi Ara

EA: 'Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Electronic Arts'ın sunduğu EA Partners programı üzerinde şu sıralar pek fazla durulmadığından sitelerde ve forumlarda da yanlış anlaşılmalar doğmuş oluyor. Bu yanlış anlaşılmalara ev sahipliği yapan oyunlardan birisi de Respawn Entertainment'in yeni oyunu Titanfall olmuştu.
     
        Bağımsız bir yapımcı olan Respawn, EA'in EA Partners programı birlikte EA'den maddi yardım alsa da, oyunu kendi başına geliştiriyor. Yani bir EA stüdyosu olan DICE veya Visceral ile Respawn Entertainment'in veya Crytek'in konumu aynı değil
     
        Electronic Arts yetkililerinden Patrick Soderlund, hem EA Partners projesi, hem de Titanfall adına konuştu. Yaptığı açıklamalarda Soderlund, Titanfall'ı övdü. Açıklamalarında Soderlund, "EA Partners anlaşmasındaki oyunlar bu dönemde daha öncekilerden daha az seviyede. Ancak yine de programımız devam ediyor. Örneğin Respawn Entertainment'le sunduğumuz Titanfall, bu programın bir parçası. Titanfall, gerçekten yetenekli bir takım tarafından geliştiriliyor. Sanırım onlar olmasaydı bu oyunu kendi başımıza geliştiremezdik." sözlerine yer verdi.
     








  • "Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık" bu cümleden oyunun %80 bittiğinin anlaşılıyor. Acaba konsolun çıkış oyunlarından biri mi olacak.
  • Respawn a vermişler gazı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    "Titanfall'ı Kendi Başımıza Yapamazdık" bu cümleden oyunun %80 bittiğinin anlaşılıyor. Acaba konsolun çıkış oyunlarından biri mi olacak.

    2014 ilkbaharıymış

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun da oyun ama şimdi, haklarını vermek lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • call of titans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.