Şimdi Ara

id Software Başkanı Görevinden Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Rage ile büyük beklentilere yol açan, ama bazı eksikliklerden dolayı çoğu oyuncunun beklentilerini karşılayamayan id Software şu sıralar ise Doom 4 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu ünlü geliştiricide önemli bir ayrılık da yaşandı.
     
         id Software'in başkanı olan Todd Hollenshead'in görevinden ayrıldığı açıklandı. Hollenshead'in kişisel nedenlerle ayrıldığı belirtilirken, John Carmack'ın ise görevinin başında olduğu açıklandı.
     
         Bakalım id Software Doom 4 ile nasıl bir başarı yakalayacak? Umarız Rage'teki hatalar tekrarlanmaz.
     








  • Rage en tuttuğum post apokaliptik oyunlardan. Geniş bir dünyası yoktu, silah ve ekipman kısıtlıydı, kaplamalar sıkıntılıydı evet; fakat atmosferi beni saran nadir oyunlardandı. Araç savaşları iticiydi; böyle bir dünyada yolların daha insansız, daha tenha ve tedirgin edici olması gerektiğini düşünüyorum. Kim gider kim kalır bilmem ama saydığım eksikleri giderilmiş daha geniş bir oyun alanına sahip Rage 2'ye hayır demem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umudum yok artık. Rage rage dediler pc de öyle büyük bir sorun nasıl olur arkadaş hemde böyle fps üstadı bir firmadan ? hala aklım almıyor ayrıca oyunda o kadar iyi değildi sıkıcıydı. Doom uda rezil edip bırakmasalar bari..
  • Doom 4 şu ana kadar ki en ciddiye aldıkları ve en çok özen gösterilen oyunları olarak tanıtmışlardı bize. John Carmack hala işinin başındaysa ben iyi bir şey ortaya çıkacağına yürekten inanıyorum en azından o ürkütücü atmosferi yansıtacaklar o bakımdan gayet yetenekliler zaten. O atmosferi yaşamakta bana yetecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.