Şimdi Ara

Kojima: 'MGS 5 Gerçekçi Gizlilik Simülatörü Gibi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in seriyi açık dünya yapıya büründürmesi oyuncuların bir kısmını endişelendirmişti. Buna karşın Hideo Kojima'ya olan güven ise üst düzeydeydi. Oyunun E3 videosuna bakarsak bu güven boşa çıkmamış gibi görünüyor.
     
        Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'deki gizlilik unsurları serinin daha önceki oyunlarında olmadığı kadar yüksek olacak. İşte Kojima'nın açıklamalarından bazı bölümler:
     
        "(MGS 5) Artık belirli emirleri izlediğiniz bir oyundan ibaret değil. Hedefinize yürüyerek veya araçla gitme kararını verebilirsiniz. Geceleri nöbetçiler daha az olacak, ama projektörler size yöneldiğinde kolayca görenebileceksiniz. Tabi ki gündüzleri daha fazla nöbetçiyle karşılaşacaksınız."
     
         "Bence gerçek gizlilik simülatörü tanımına uygun. Serinin önceki oyunlarında düz bir yapı olduğundan oyuncu ne olacağını biliyordu; çünkü tasarımcılar yolunuza bir patlama veya yıkılan bir duvar koyuyordu. Öncekiler perili bir ev gibiydi. Şimdi ise hava durumu ve zaman değişecek. Bu oyunu milyonlarca oyuncunun, milyonlarca farklı yoldan oynamasını istiyorum."
     
        "Bence iyi bir iş çıkardık, ama Ubisoft'un The Division adlı oyununu gördükten sonra daha sıkı çalışmam gerektiği hissine kapıldım"
     
        Hideo Kojima'nın böyle alçakgönüllü sözleri de gerçekten oyuncuların beğenisini topluyor. The Division ile MGS V birbirinden oldukça farklı oyunlar olsalar da, anlaşılan The Division'daki özellikle şehir tasarımı ve MMO'ya benzer yapı Kojima'nın dikkatini çekmiş.
     








  • sayın editor : Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre '''''''''''''''''''Metak''''''''''''''''' Gear Solid V: The Phantom Pain'deki gizlilik . yazmişsiniz :)

    kojima san en iyisini bilir . the division da gercekten kıskanılacak cinsten bir oyun simdiye kadar gördüklerimizle

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kendimi bildim bile Metal Gear ve Kojima hayranıyım. bu adamı cidden seviyorum hiçbir şekilde kıskançlık yapmadan insanların emeklerine saygı duymayı gerçekten biliyor. BF3 çıktığında da o gösterilen trailerlardan sonra övmüştü adam gerçekten işini iyi yapanın hakkını veriyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • MMO yapısıyla bakalım çıkacak Ubisoft için iyi mi olur biraz şüpelerim var. Çıkınca bakacaz. SimCity'de DRM çalışıyor diye biliyorum, yanılmıyorsam. Bir ekleme The Division oyun için izlediğimiz video'da karşı tarafta bizim gibi insanlar tarafından mı yönetiliyordu ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam gerçekten alçak gönüllü L.A. Noire'ye de hayranlığını belirtmişti...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyun ps4 e gelecekm mi gelecekse eğer çıkış oyunlaı arsında mı ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harika bir oyun bizleri bekliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gizlilik içeren tüm oyunları severek oynuyorum hatta bir çok oyunda da düşmana görünmeden geçmeye çalışıyorum. Bence çok daha zevkli ve uzun sürüyor
  • ps4 , mgs bütün oyunları gt serisi pes ve gta için alıyorum :) gerisi teferruat

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.