Şimdi Ara

PS4'te F2P Yapımlar PS Plus Gerektirmeyebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamalara göre, PlayStation 4 üzerinde multiplayer oyun oynamak için PS Plus kullanıcısı olunması gerektiği söylenmişti. Ancak bu bilginin Free-to-Play yapımlar için tam anlamıyla gerçek olmadığı ortaya çıktı.
     
         E3 fuarında bir röportaj gerçekleştiren DC Universe Online kreatif direktörü Jen Andersen, kendi oyunlarını oynamanız için PlayStation Plus üyeliği gerekmediğini açıkladı. Ayrıca oyunun PS3 ve PS4'te çapraz platform(cross-platform) olarak çalışacağını söyledi ve aynı durumların Planetside 2 için de geçerli olduğuna değindi.
     
         SCE Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida ise bu konuda bir açıklamada bulundu:
     
    "Free to Play yapımlar söz konusu olduğunda, PlaySation Plus gereksinimini oyunun içine koyup koymamak yapımcının kararı."
     
         DC Universe Online ve Planetside 2 dışında, Yoshida, 2 oyunun daha PS Plus'sız çalışabileceğinin müjdesini verdi. Bu oyunlar Zombie Studios'un Blacklight: Retribution'ı ve Digital Extremes'in Warframe'i.








  • Sony şu iki gündeki tepkilere hemen cevap verip düzeltme yapmaya başladı belki baştan beri böyledir ama sonuçta bizim yararımıza olan bir şey.
  • anlamadığım normal oyun oynarken multiplayer için para ödeyecek miyiz?
  • iyi oldu param oluncada plus alırım gerçi 5 dolar ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.