Şimdi Ara

Last of Us'ın İlk İncelemesine Tam Puan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     PlayStation 3 kullanıcılarının büyük merakla beklediği The Last of Us'ın çıkışına az bir süre kaldı. Haliyle oyunun ilk incelemeleri de gözükmeye başladı. Oyun dünyasında görmeye pek alışkın olmadığımız Empire Online isimli site, The Last of Us'a hazırladığı incelemeyi ambargo vaktinden önce yayınladı.
     
        Sadece oyun incelemesi değil, film, dizi, kitap ve müzikler için de incelemeler yayınlayan site, The Last of Us'a 5 üzerinden 5 puan verdi. İncelemede "Kaçmaz" olarak nitelendirilen oyunun, Naughty Dog'un şimdiye kadar bu nesil konsollara geliştirdiği en iyi oyun olduğu belirtildi.
     
        Empire Online sitesi, incelemesinde The Last of Us'a Citizen Kane benzetmesi yaptı. Site, The Last of Us'ın da, çoğu eleştirmen tarafından sinema tarihinin en iyi filmi olarak görülen Citizen Kane(1941) gibi bundan yıllar sonra oyuncuların favorisi olarak kalacağını belirtti.
     
    Vaktinden önce yayınlanan inceleme, saatler içerisinde yayından kaldırıldı. 








  • Çıkmadan kültleşti desenize.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haziran da Remember Me çıkıyor kim alıp oynar bu oyunu... demek isterdim ama demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Mayıs 2013; 12:38:32 >
  • adamlar kitap incelemeleri de yapıyorsa oyunların hikayelerine kaç puan vereceklerini iyi bilirler.film incelemeleri de yapıyorsa oyunun sinematiklerine kaç puan vereceklerini iyi bilirler.ayrıca müzik incelemeleri dahi yapıyorsa oyunun soundtrack'lerine kaç puan vereceklerini iyi bilirler.anlayacağınız The Last of Us tam anlamıyla 5 üzerinden 5 puan almış.
  • Şasırtmadi, sadece heyecanlandırdı.

    Naughty Dog bu nesildeki en iyi 3 stüdyo arasında kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Uncharted değil diyenler vardı ama :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nedense Naughty Dog firmasının yapımları gereğinden fazla abartılıyor. Sanırım pazarlamanın bu konuda etkisi büyük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kalite anlayışım farklıdır , çoğu kişi trailerı resimleri beğenir iki oynanışı beğenir GOTY diye çığlık atar ben incelemelerden 100 almış oyunlarıda bzen beğenmiyorum . Başı güzel ortası güzel sonu kötüyse gözümden düşer . Nasıl LOST dizisi inanılmaz gidiyodu sadece sonunu bağlayamadılar herkes küfür yağdırdı çünkü beklenti tavan yapıp sonu taban olunca o duygu anlatılmaz yaşanır diyorum . Aynı şey RAGE içinde oldu , en iyi grafik en iyi oyun en iyi senaryo bilmem ne sonu tam bir kabus buda öyle olmaz inşallah . Oyun bi çıksın oynansın sonuda iyiye alır oynarız .

    Ne o hoşunuza gitmedi galiba yazdıklarım fanboycuklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 31 Mayıs 2013; 13:15:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Son 2 hafta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Benim kalite anlayışım farklıdır , çoğu kişi trailerı resimleri beğenir iki oynanışı beğenir GOTY diye çığlık atar ben incelemelerden 100 almış oyunlarıda bzen beğenmiyorum . Başı güzel ortası güzel sonu kötüyse gözümden düşer . Nasıl LOST dizisi inanılmaz gidiyodu sadece sonunu bağlayamadılar herkes küfür yağdırdı çünkü beklenti tavan yapıp sonu taban olunca o duygu anlatılmaz yaşanır diyorum . Aynı şey RAGE içinde oldu , en iyi grafik en iyi oyun en iyi senaryo bilmem ne sonu tam bir kabus buda öyle olmaz inşallah . Oyun bi çıksın oynansın sonuda iyiye alır oynarız .

    Ne o hoşunuza gitmedi galiba yazdıklarım fanboycuklar

    Ben de senin gibi düşünüyorum ve cidden de şimdiki oyunlarda bu durum daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Sanki oyunlarda bir eksiklik varmış gibi hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu firma oyunları exc. değilde her platform çıkarsa bu oyunlara taparsınız be kıskan herifler .. hem farkı hemde çok kaliteli oyunlar yapıyorlar .. abartılıyormuş kıskançlığın zirvesi işte ..gta 5 ile the last of us GOTY için kapışır .. biz bu inanılmaz oyunları oynarken siz kıskanmaya devam ..
  • Tek Gerçek Quantum Break
  • Yazdıklarımda iğneleyici bir şey de yok hani kötüleyen bir şeyde yok doğruları yazdım . Ama işte oyunun çok iyi olacağına inandıkları için toz kondurtmuyorlar . Şuana kadar oynadığım en iyi senaryoya sahip oyunlardan bir kaçı şunlar başındna sonuna kadar epic gidiyorlar . Faillik kısımları yok . 1- Half-Life 2. Bioshock 3. 4. 5. 6. vs vs diye gitmesini bende çok isterim ama bir şeyin sonu kötü olunca çok kötü oluyor anlatmaam o hissi . RAGE e başladım oynadım süper gidiyor oyun inanılmaz keyif alıyorum turrent felan yapıyorum . Sonuna gelmişim oyunun bir cinematic girdi . ALLAH belanızı versin bu böylemi biter dedim ... Bu oyunda da bu şekilde olmaz umarım yani sonunun kötü bitmesini kim ister ki soruyorum size ?
  • Xbox One şaka gibisin microsoft sana heralde her ay para yatırıyor xbox fanboylugu yap diye.
  • son 15 gün. tam zamanında çıkıyor harika ya :)
  • Yeni bir oyun çıkınca neden hemen kıyaslama olayına giriliyor anlamıyorum.Örneğin ; Uncharted ile kıyaslayanlar..Bırakın bu ayrımıda onuda oynayın Last of Us'ıda oynayın
  • @MALTHAEL

    xbox one destekleyen gerçekleri göremeyen biri the last of us kusursuz bir oyun olsa bile mutlaka kusur yaratır yani.. neymiş sonu beğenmezsem miş lan seninin beğenme anlayışını biliyoruz biz .. xbox one yi beğenmenden desteklemenden belli zevksiz biri olduğun :)
  • olacağı buydu kesinlikle Half Life tan sonra en iyi oyun olacagı kesindi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir çıksın varya koşa koşa sony center'a gidip alcam.. yeterki biz oyunculara bunun gibi oyun yapsınlar.. bizde üzerimize düşeni yapar hakkını verip oynarız.. adamsın sony adam..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Uncharted'tan sonra yeni bir efsane bu adamların sırrı ne acaba

    EDİT:
    bölüm yöneticisinden ricam namı değer @sir pinky bir diğer adı ile @xbox one nickli arkadaşı bu konu başlığına sokmamaları bu gerçek bir video oyunu olduğu için arkadaşta gerçek bir antioyuncu olduğundan buralarda mide bulandırıcı yorumlarını görmek istemiyorum.
    Keşke forum çocuk oyun salonu gibi bir yer olsaydı bunları direk blocklayıp tamam biz biraz konuşalım sonra seni almaya gelicez diye bırakabilseydik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 31 Mayıs 2013; 14:40:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.