Şimdi Ara

Diablo 3'ün PC Sürümünden İstatistikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •     Çıktığı dönemde büyük aksaklıklar yaşayan Diablo 3'ün PC sürümü halen beklenen yamalara kavuşabilmiş değil. Tüm bunlara rağmen oyun, PC'de oldukça güzel anlar yaşamış. Blizzard, geçtiğimiz günlerde birinci yılını dolduran Diablo 3 için yeni istatistikler yayınladı.
     
        Aşağıdaki görselden bakabileceğiniz istatistiklere göre Diablo 3'ü PC'de şimdiye kadar 14.5 milyon tekil kullanıcı oynamış. 67.1 milyon karakterin oluşturulduğu oyunun günlük ortalama oyuncu sayısı 2.1 milyon. Bu ve bunun gibi şaşırtıcı istatistiklere aşağıdan bakabilirsiniz;
     









  • çok yazık oldu bu oyuna , vallaha bak, ne bekledim bu oyunu ama rafa kaldırmam hafta sürmedi, yazıklar olsun blizzarda, bide halen utanmadan sanki oyun çok tutmuşta çok sevilmiş gibi istatistik yayınlıyolar ,ulan oyun resmen balon ,. parti ucuz yapımlar daha kaliteli bundan, el insaf..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • abi ne kadar sallar oldunuz yemin ediyorum oyun cirlop gibi tamam eski versiyon hataylıydı ama yeter yani hepiniz 1 hafta oynayıp bırakmışsınız

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne derlerse desinler en baştan beri savundum bu oyunu fıstık gibi durumu şuanda.Herhangi bir net problemi yok herşey dengeli ve yerli yerinde gerçekten çok güzel bir hale getirdiler.Şu haliyle çıkmış olsaydı kesin Goty'ydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.