Şimdi Ara

Resident Evil: Revelations'ın DLC Tarihleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      24 Mayıs'ta PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Nintendo Wii U için piyasaya çıkacak olan Resident Evil: Revelations HD'nin indirilebilir içeriklerinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. 4 Haziran'dan itibaren her hafta yeni içerikler gelecek.
     
         4 Haziran'da Resistance ve enchancement silah paketi 1.99 dolardan satılacak. Bu paket size her her bir silah için 6 adet parça da kazandırıyor. 11 Haziran'da Rachael Ooze ve Lady Hunk ayrı ayrı 2.99 dolardan Raid Mode'ta oynanabilir olması için DLC olarak satılacak. Son olarak ise 18 Haziran'da 0.99 dolara önsiparişte ücretsiz olarak verilen silahların her biri satışa çıkacak.
     








  • Re revelations DLC leri çok saçma . Lady hunk bile yapmışlar işsizler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 5,Raccon City,Son çıkan 6. oyun beni hiç heycanlandırmamıştı.Hayal kırıklığına uğramıştım.Bu oyundan da pek beklentim yoktu.Ama demoyu oynadıktan sonra çok kararlarım çok değişti adeta heyecanlandım.Eskilere gittim.Çünkü Resident Evil 4'ten bu yana böyle sağlam çıkan bi RE oyunu yoktu.Optimizasyonu da iyi yapmışlar.Herşeyiyle güzel bi RE geliyor.İnşallah chapter sayısıda tatmin edicidir.
  • Ne güzel eskiden nemesis öldüreceğiz de silah parçası toplayacağız da silah yapacağız diye uğraşırdık. Şimdi bu kadarcık basit bir zevki bile paraya çevirdiler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.