Şimdi Ara

DOTA 2 Turnuvasında Toplam Ödül 2 Milyon $'ı Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Geçtiğimiz hafta Valve'in DOTA 2: International turnuvasına özel olarak bir sanal kitap yayınladığını sizlere aktarmıştık. Compendium isimli etkileşimli kitap/dergi turnuvalar esnasında oyuncuların birbiriyiyle olan iletişimini geliştirecek, sürekli güncel bilgiler içerecek, tahminlerde bulunmanızı sağlayacak,  dergi aracılığıyla All-Star maçında oynayacak oyuncuları oylayacak ve Smeevil isimli ölümsüz turnuvaya özel tasarlanmış kuryenizin gelişmesini sağlayacaksınız.
     
       Steam'den 9.99$ fiyat etiketiyle satılan sanal dergi satışları o kadar verimli oldu ki, Valve söz verdiği gibi satış gelirlerinin bir yansıması olarak ödül havuzundaki miktarın 2 Milyon $'ı aştığını bildirdi ve buna ek olarak 4 ayrı hedef daha belirledi. Bakalım satışlarla birlikte hedeflenen 3.2 Milyon $'a ulaşılabilinecek mi?
     








  • İstediğiniz kadar eksileyin ama LoL bu oyunun yanında çöp.

    Bende çok LoL oynadım zamanında. 30 Leveldım, o zamanlar elo sistemi vardı ve hep ranked girerdim. Ama Dotayla tanışınca hesabımı satıp bidaha asla lol oynamadım. Neden mi?.

    Oyun güzelliğini geçtim, Valve çok çok oyuncu dostu bir frima. LoL de canın bi heromu çekiyor. Oynayamazsın. Pay to Win. Karşına rankedda teemo geldi solo topa, Yorick ya da Phanteon çekmek ister canın counterlamak için, ama o hero sende yoksa çekemezsin. tonlarca hero içinden sadece 7 tanesi f2p olur geris için uçuk miktar yakaşık 20 TL para ödemen gerekir.(tanesi) SKinler ve itemler bonuslar ve her şey cabası. Trade olayının olmaması ayrı fail zaten. Dotada bütün herolar bedava, hiç para yatırmadan bütün itemlere ve her şeye sahip olabilirsin. Exp ve Drop bonuslar bile tradele edinilebiliyor.

    Oyunun güzelliğine gelelim şimdi de. Herkesin aklına "grafik" gelir ilk. Ama malesef oyundan anladığım için grafikleri karıştırmıyacağım bile... Aslında BSC de uzun süredir geçen bir kavga var. Call of Duty vs. Battlefield diye. Aynı şeyi, hatta (sadece oyun güzelliği bakımından) tamamen aynı şeyi LoL ve Dota için söyleyebiliriz. LoL'de CoD gibi daha çok oynanıyor, Daha basit ve taktiksel olmayan bir oyun, Daha kötü grafikleri var, daha küçük yaş oyunculara hitap ediyor, hardcore bir yapısı yok. Gerçi LoL'e bunalrı söylemiyorum çünkü LoLde en azından profesyonel seviyeye gelip Hardcore oyuncu olma imkanı var, ama dotada daha çok var. Öncelikle Dota'da creep ve tower deny imkanı var. Yani eğer LoL de bir hard carry oyuncusuysan kreplere last hit yapmak sadece senin yeteneğine bağlıdır. Ama dotada karşı takımın senin kreplerini last hit yapıp sednen gold eksiltebilmesi çok çok önemli ve inanılamz derece taktiskel yapıda bir şeydir. Ki sadece senin yeteneğini değil, karşı takımın supportununda yeteneği bu sayede bütün oyuna yayılır(Denyları genelde support atar). Dotada pull atmak, Jungle stacklemek, Ancient stacklemek, 1 Levelda rosh taktikleri, rün koordinasyonu sağlamak, zorlayıcı oynanış daha yüzlerce sayabileceğimiz taktiksel oynanış öğesi var ve oyunu inanılmaz keyifli kılıyor. LoL de ise kas kas kas blue al red al kas kas kas oyunu bitir. Aynı Call of Duty.

    Lütfen arkadaşlar Dotayı ilk girdiğinizde zor gelebilir ama lütfen bırakmayın, oynarsanız inanın LoL den daha mükemmel gelecektir. Ben 1000 lerce saat dota oynadım, şu an profesyonel oyuncuyum. Zamanında lisanslı takım oyuncusuydum, bıraktım her türlü desteğide sağlarım Steamden ekleyin isityosanız OnaT-Hawk.

    Erdinç reyise hiç bir gınam yok kendisini çok çok severim ama gerçekten Riot game paragözlerine para kaptıracağınıza gerçek keyifi dotada bulursunuz. LoL kötü oyun demiyorum, ama kesinlikel dotadan daha iyi diyenlerede katlanamıyorum.

    Herkese iyi günler dilerim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • artık hergün 2-3 maç bağımlılık yapıyor oynamıyınca geriliyorsun. Rubick'te en eğlenceli karakterdir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunun künyesinde rts diyoda bu moba degilmi :D aynı yola cıkıyo ama duzeltin yinede :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir karşılaştırmada ben yapayım , iki oyunuda oynamış biri olarak. Bir kere Dota 2 dahi iyi bir oyun . Neden ? Ontes arkadaşımızın dediklerinden farklı olarak
    - Lolde kabiliyet ve rün farkı var . 30 lwlde lolde herkes eşit kabiliyet puanına sabittir ama rün almak için ya para vericen yada ip ile açıcaksın.Diyelim sen 20 lwlsin karsına 30 lwl ve rünlü adam gelirse oyuna eşit başlamıyorsunuz aslında.Dota da böyle bir şey yok
    - Lolde carry genellikle korunmak zorundadır . Tamam doğru diyosunuz da nası korunacak. Adam malphite,amumu vs vs. team fighti baslatırken ne yapabilirsin carry direk ölüyor zaten .
    Ha dota da fark mı ne en basitinden bkb itemi var kasarsın skil yemezsin . Reflekslerin iyisi Force staff la kacarsın blink daggerla kaçarsın. Ghost specter basarsın normal vuruş yimezsin vs vs. Yani çok seçenek var oyunu bilirsen . Lolde illa yiceksin o skilleri seçenek yok .
    -Dotada ayrıca hex ve silence mantıgı ön planda var . Hemde bunlar heronun skilleride olabilir hatta itemleri bile var bu ikisinin.Dota ki oyun mantıgı rakibi oynatmamaya yönelik . Lolde ise kas kas kas tanksan can kas adc sen hasar kas team fightan kim çıkarsa o kazansın.Tamam team fight önemlide yine tek seçenek.Yapabilecegin şeyler sınırlı yani
    -Pick olayı da enteresan lolde.İki taraftada aynı herolar oluyor ve karsı takımın ne seçtigini loading ekranında görüyorsun.Ha tmm oyun mantıgını bu şekilde yapmıslardır da dotada bir oyunda bir hero her iki takımda da olmaz ve aynı anda seçmeye başlanır ve karşı takımın picklerini görebilirsin.Bu sana ne sağlar karşı takımın picklerine göre hero alırsın yani strateji taktik kurarsın.Lolde karşına artık kim gelirse ...

    Sonuçta iki oyunda güzel lafım yok ancak Dota2 daha stratejik ve daha pro olunması gerektiren zor bir oyun.Dota 2 ne zaman kötü olur derseniz oynamasını bilmeyenlerle oynadığın zaman :) .




  • LoL oynayıp kendinize ve oyunculuğunuza saygısızlık etmeyin. eğer "ben iyi ve kaliteli bir oyuncuyum." diyorsanız Dota 2'ye gelin. çoluk çocuk LoL'de takılmaya devam etsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinosaurborn

    LoL oynayıp kendinize ve oyunculuğunuza saygısızlık etmeyin. eğer "ben iyi ve kaliteli bir oyuncuyum." diyorsanız Dota 2'ye gelin. çoluk çocuk LoL'de takılmaya devam etsin.

    Hocam çoluk çocuk lol oynamaya devam etsin diyorsunuz ama, dota2 de rus sorunu çok fazla oyundan bıktım kafalarına göre gidiyolar feedliyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.