Şimdi Ara

İstanbul Optimum Outlet'te PES 2013 Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        İstanbul Optimum Outlet, ziyaretçilerini 18-19 Mayıs tarihlerinde heyecan dolu PES 2013 Turnuvası’na davet ediyor.

         Eğlencenin ve tatlı rekabetin yaşanacağı PES 2013 Turnuvası sonrasında yarışmacılara Sony’den çeşitli hediyeler dağıtılacak: 1.’lik Ödülü PS3 12 GB M Chassis, 2.’lik Ödülü PlayStation Vita Wifi Console, 3.’lük Ödülü PSP. Ayrıca, Media Markt’tan ilk 10 yarışmacıya Play Station oyunları hediye edilecek.
     
        18-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet’te kadın ziyaretçiler alışverişin keyfini çıkarırken erkek ziyaretçiler PES 2013 Turnuvası’nın başında olacak. Her yaş grubuna uygun PES turnuvasıyla, gençler, babalar ve çocuklar hafta sonunun keyfini beraber çıkaracaklar.

         Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.
     









  • kardesim niye fifa turnuvasi olmaz ki ya turk milleti hic oyundan anlamiyo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ps3mania

    kardesim niye fifa turnuvasi olmaz ki ya turk milleti hic oyundan anlamiyo


    neden bilionmu kardeş çünkü fifada orta sahadan gol olmuyo zırt pırt gol olmuyo biliyosun bizim türk milletide zoru sevmez her dakika gol olucakki onlara önemli olan o bi anlayamadılar gerçek futbol oynanış dinamikleri fifada her yönüyle...yapcak bişey yok evden head to head seasons devam :)))))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben Fifa 99 oyunundan sonra Fifa serisini bırakmış ve PES 2013 kadar sadece PES oynamış bir oyuncuyum. Size şunu söylemek istiyorum. Geçen gün PES diski'ni PS3'den çıkartıp kırdım.
    Zaten multiplayer'da hep lag sorunu ve çökme olan oyunda son oyunu aldığımdan beri Real Madrid takımına karşı oynamak sıkmıştı. RONALDO denen zat'ın 3 kişi omuzuna bindiğinde bile topu 30 metre sürüp ceza sahası dışından çatala vurması ve durdurulamaz olması can sıkarken her zaman Real Madrid ve Barcelona takımına karşı son 100 maçtır oynarken birde lag sorunu ve 3 maç üst üste oyunun kopması ve benden 30 puandan fazla puan silmesi cihazın içinden disk'i çıkartıp kırmama sebep oldu!

    Şunu açıkca belirteceğim. Bakın ben Playstation konsolu daha Türkiye'de adını duyurmamışken Winning Eleven ile birlikte PS konsolunu satın almış adamım. PES serisi bu tip hataları ile o kadar saçma bir oyun haline geldi ki PS4 ile birlikte yeni PES oyununu almayacağım. Önce bekleyeceğim özellikle takım dengeleri arasında bir düzeltme ve takımlardaki yıldız oyunculardan çok kaliteli taktik ve takım oyununa önem vermezler ise ben yeni çıkacak FIFA serisi ile yoluma devam edeceğim.

    İnanmayanlara kırdığım BluRay disk'in resmini bile gösterebilirim. Yani onlarca dolar para verip ne tam online hizmet alabilmek nede dengeli güzel bir oynanabilirlik alıp zevk alamanın mümkün olmadığı RONALDO ve RealMadrid üzerine kurulmuş bir oyundur PES 2013 kimse savunmasın. Galatasaray Kevgir etti MADRİD'i ulan adamların oyunda tüm özellikleri A klası!

    Beyinsiz Japonların batı özentiği haline geldi PES serisi artık bunu bilin...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ya beyler kimi bundan zevk alıyor yadırgamayın bende 15 sene pes oynadım 2010 dan beri fifaya geçtim geçmeyebilirdim ya bu zevk meselesi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes cikali 15 sene olmadi ki ayrica fifayi futboldan anlayanlar oynuyor pes bir OYUN fifa ise gercekci bir FUTBOL SIMÜLASYONU

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa1907

    Pes cikali 15 sene olmadi ki ayrica fifayi futboldan anlayanlar oynuyor pes bir OYUN fifa ise gercekci bir FUTBOL SIMÜLASYONU

    18 sene oldu kardeşim ilk adı winning eLeven di
  • Biz geçen senne gittik yendik bişey vermediler ayrıca kimse gelmemişti katılanlardan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kaçta bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.