Şimdi Ara

Warren Spector, Wolfenstein Nedeniyle Özür Diledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bethesda ve Machine Games tarafından açıklanan Wolfenstein: The New Order hakkında sert açıklamalar yapan Warren Spector kısa bir süre sonra ise özür diledi. İşte Warren Spector'ın özür açıklamaları:
     
         "Oyun geliştiren herkese tamamen saygım var. Bunun ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. Bu oyun hakkında yargılama yapacak kadar henüz bilgi sahibi olmadığımızı söyleyen herkese hak veriyorum. Bunu bir hata olarak görün. Umarım kendimi affettirmek için size bir kahve ısmarlayabilirim."
     
        Warren Spector özür dilemesinin yanı sıra hala çok sayıda shooter oyununun piyasaya çıktığı yönündeki görüşlerinin ise arkasında duruyor. Yaratıcılığın eski nesillere göre gitgide zayıfladığını Resident Evil gibi korku oyunlarının bile shooter'a döndüğünü düşünürsek Spector'a hak vermemek elde değil.
     








  • wolfenstein severek oynadıgım serilerden birisi umarım kalîtesini bozmaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • git bu yorumlarını resident evil için yap o halde wolfenstein daha yeni duyurulan bir oyun hemen nasıl yargısız infaz yapabiliyor anlamak güç .
  • yola gel !
  • Sizi cebinden cikaratacak adama, tesadufen sirketin caycisiymis ta bos pozisyona getirilmis gibi yola gel denmeye basladi. :D adam isin mutfagindan gelme herhalde cekinceleri olacaktir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    git bu yorumlarını resident evil için yap o halde wolfenstein daha yeni duyurulan bir oyun hemen nasıl yargısız infaz yapabiliyor anlamak güç .


    Bu sözünü sadece The New Order için söylediğini varsayıyorum.
  • Warren Spector gibi bir adam bile sonuna kadar haklı olmasına rağmen özür dilemek zorunda kaldıysa ben oyun piyasasının geleceğini iyi görmüyorum.
  • niye özür dilemişki.adam zaten doğru söylüyor.hee doğru söyliyince bazı kişilerin çıkarlarına ters düşüyor ondan.adam daha fazla eleştiriceğine özür diliyo ilginç.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yenilik getirmek zorlaştı. Çünkü zamanında yapılabileceklerin çoğu yapıldı. Geriye artık pek az birşey kaldı. Misal olarak Doom'daki grafik kalitesini COD ayarına, COD'dakini de Crysis ayarına yükseltmek büyük yenilik sayılır ama bundan öte gitmeniz zordur. Neden? Çünkü bundan sonra artık reel görüntü kalıyor geriye de ondan. Benzer durumu diğer alanlar için de koyaslayabilirsiniz. Yani, "Oyunlar için eksisi kadar yenilik getirmiyor." demek bir tesbittir ama bu, mâlûm-u îlâmdan başka birşey değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.