Şimdi Ara

Yeni Xbox'ın Adı 'Xbox 8(Infinity)' mi Olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolu adına duyuru tarihi vermesiyle birlikte bazı yeni söylentiler de ortaya çıkmaya başladı. Bundan aylar önce karşımıza çıkan Xbox 8 ismi, geride bıraktığımız saatlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.
     
        Reddit'te "Sizi bir ay beklemekten kurtarıyorum, istediğiniz zaman teşekkür edebilirsiniz." başlığıyla yayınlanan bir görselde Xbox Infinity'nin logosunu görüyoruz. Yayınlanan logoda sonsuz işaretiyle birlikte Microsoft'un son dönemdeki gözdesi 8'i yan yatmış bir şekilde görmüş oluyoruz. Bildiğiniz üzere daha önceden yeni Xbox konsolunun ve Windows 8 işletim sisteminin adını birçok söylentide bir arada duymuştuk. Görselde slogan olarak ise "Sonsuz eğlence. Sonsuz imkan." cümleleri kullanılıyor.
     
        Xbox 8 ismiyle ilgili daha önceden yaşanan olayları şöyle bir sıralamak gerekirse Microsoft, Xbox 8'le ilgili Xbox8.us ve Xbox8.org alan adlarını satın almıştı. Ayrıca resmi Xbox sitesinde Xbox 8'in adı X8 kısaltmasıyla birlikte karşımıza çıkmıştı. Bunun haricinde Wii U duyurusundan hemen önce Ubisoft cephesinden gelen sızıntı haberinde yeni nesil Xbox konsolunun adı "Xbox 8" ile anılmıştı.
     
    Gerçek mi değil mi bilemiyoruz fakat görsele aşağıdan bakabilirsiniz.
     








  • Gayet güzel görünüyor,en azindan 720 sacmaligindan kat kat daha iyi..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, güzel olur. Logo da hoş görünüyor.
  • Beğendim açıkçası. Olası bir iddia olmuş. Bekliyoruz bakalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 720 diye düşünenler zaten hangi akla hizmet düşünüyordu bilmiyorum. 360 denmesindeki amaç her kesime hitap edecek masasındaydı, e 720 ne olacak...

    Düşünmeye zaman ayırın, demişler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • XBOX 360 için benzetme yapmak gerekirse "360 derece her yönüyle oyun ve multimedya konsolu" şeklinde bir ifadeyle anılmak istendiğini düşünebiliriz. Ama XBOX 720 şeklinde bir ismin anlamsız (Aynı şeyleri iki kere yapmak gibi) kaldığını söyleyebiliriz.

    Bu yüzden bence "XBOX ∞" daha anlamlı ve mantıklı duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 25 Nisan 2013; 1:29:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir Türk zamanında xbox infinity diye birşey atmıştı ortalığa twitter dan resim falan da atmıştı sanırım adam ya kahin yada Microsoft ile ilişkisi var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsuz 2´ci el kisitlama ,sonsuz internet baglantisizi.
    sony´nin söylenti haberlerine kiyasla microsoft´un söylenti haberleri hep kötüydü.
    microsoft hic birine yalanlama getirmedi.
    hem windows 8 faciyasi yeni xbox´a yansiyacak gibime geliyor .
    hem tabletlerde, hem masa üstünde , üstelik telefonlarda bile kisitlama yapdiklari gibi.
    üstelik tanitimini yaparken eskisi gibi ünlüler ile degil oyun yapimcilari ile yapsin
    magazin mi seyrediyorsun reklami yapiyorsun belli degil.
    sony bile konsolun tanitimina 5-4 gün önce haber verdi ve sürekli video yayinladi.
    mikinin yapdigina bak 1 ay bekle.

    hem dereyi görmeden pacayi sivamak dogru olmaz.
    konsoldan kimse caysin diye demiyorum fakat herkesin umdugu gibi olur, benim acimdan kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 25 Nisan 2013; 2:46:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz 8gb hafizadan fazlasi ile gelmeli. Logo dogruysa olay sonsuzluk degil direk Windows 8'e baglanmis demektir. Windows 8'den oyun yapimcilarida nefret etti mobil piyasada.

    Ama mantikli bakarsak Xbox oyun konsolu degil. Yaratilis amaci TV ve eylence sistemi bunun yaninda oyun oynatmasi. Ne olursa olsun Windows 8 kernel isin icine girdigi zaman tv tuner ve medya destegi arttiginda 8gb ram yetmez. Cunku en az 3gb bu sekil calisan isletim sistemine gider.

    Geriye kalan ram miktarini oyun yapimcilari begenmez. Ama dedigimiz gibi donanim PS4'den dusukse o zaman sistem hafizasinda geri kalan ram miktari bu uygulamalardan sonra Xbox icin yeterli olur.

    DDR3 ile gelecekse 12GB DDR3 ve 64MB EDram ile gelmeli ki PS4 ile dengelesin. Maliyet artar mi artar. Microsoft'un isi zor cok zor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her halukarda ps4 seviyesjnde bisey cikacak burda onemi olan oyun kalitesi ve fiyatlari 60 dolar cok fazla en azindan dijital satista 20 dolar felan olmali aaa oyunlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yeni nesil konsolların çıkacağı jenerasyon da 8. jenerasyon oluyor.
  • İsmi bile karizma be
  • Umarım böyle olur.İsim ve logo gerçekten güzel.
  • neden rengi yeşil diye merak ediyordum meğersem paranin rengi imiş :)

    Yeni Xbox'ın Adı 'Xbox 8(Infinity)' mi Olacak?
  • İnfinity olursa cok karizma olur gercekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox'ın adı da 8 olacaksa win8 baya ayakta kalacak gibi duruyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya şu yorumlarınıza bakıyorum harbi akıl sır erdiremiyorum.Demişsinizki '' Xbox 8 win8 tabanlı bir sisteme oturtulacak''.Abi adamın böyle bişe yapma şansı olabilir mi lan bi düşün ? Win 8 gibi win7 çakması tablet uyarlaması bi işletim sistemini bunu bile bile gidip Xbox altyapısına koyar mı ? '' Win 8 den mobil oyun yapımcıları memnun değil '' demişsiniz . Abi bravo yani hayvan gibi altyapılı oyunlarda sikimsonik arcade oyunları aynı kefeye nasıl koyduysan söyle bizde koyalım.'' 8 GB ram az '' demişsiniz . Xbox 360 da 512 MB RAM vardı da ne zaman yarıyolda bıraktı oyunları ? Hem de '' Bu jenerasyonda çok büyük grafiksel atlama olmayacak '' gibi bi açıklamadan sonra 8GB RAM nasıl yetersiz oluyor ? İkinci el demişsiniz .Adamlar gizliden gizli fw üreten iXtreme i desteklerken bu adam nasıl ikinci eli kısıtlayacak ? Hafıza ve donanım yorumları her iki konsol içinde geçerli. Kendinizi çok akıllı sanıyosunuz sanki adamlar düşünemicekmiş gibi bunları.5- 10 yıl önce geliştirilmeye başlanmış konsol la bunlar 1 hafta '' abi gel koy abi 8 gb ram yada az mı oldu koy abi 16 yanlız ikinci el olmasın hacı '' diyerek mi yapılıyo sanıyosunuz siz bi rahat olun bu adamlar halledecek bunu bi şekilde.Bu konsollar bu şekilde çıkmak zorunda.Konsoldan daha iyi performans bekliyosan buyurun sizi PC platformuna alayım orda napıyosan yap 8GB ramle.




  • Harbi karizma duruyor umarım böyledir gerçekten . Makina modlamaya açık yapıda gelirse direk modlama yapacağım kafamda acayip bir şey var . SONY GDDR5 Ram kullanacak fakir haliyle ( SATMADIĞI BİNA KALMADI...) . Dünya devi Microsoft bunun altında kalacak öylemi sesli gülerim . PS3 zamanına bakın orada bile xbox 360 tokatladı ram kapasitesi olarak bu konsolda mı tokadı yapıştıramıyacak ? En kötü yanı kinect ti acayip ram ve işlemciyi sömürüyordu şimdi ya kinectin kendi donanımı olacak ya da yine konsol üstünden kullanacak haliyle fazladan ram ve işlem gücüne ihtiyaç duyacak . Öyle yok oyun konsolundan uzaklaştı bilmem ne laflarına inanmaya devam edin siz . Ortada büyük bir piyasa var Microsoft gerizekalımıda bu piyasadan elini eteğini çekecek ? Windows 8 e kötü diyorsunuz neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ? Orjinal mi kullanıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ? Windows 7 den kat kat daha hızlı ve stabil çalışan bir işletim sistemi ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ayvayı yediniz xbox diye debelenin para hotumcusuna.
  • yok bioshock infinity halla halla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.