Şimdi Ara

İşte Battlefield 4'ün Demosunu Çalıştıran Canavar!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
     

       Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 17 dakikalık büyüleyici Battlefield 4 demosunu çalıştıran üst düzey PC donanımının içeriği DICE tarafından açıklandı.

     

       Dört çekirdekli Intel i7 CPU ve çift Radeon HD 7990 ekran kartına sahip olan kasa toplamda 4 GPU ve 12 GB GDDR5 RAM'i içeriyor. Demo dahili olarak 3K çözünürlükte (3200 x 2000 piksel) ve 1080p'de  ve 60 FPS'de çalıştırılmış.

     

       Yapımcı DICE'ın yaptığı açıklamaya göre hikaye modu demosu "optimize edilmemiş alfa sürümü"ne ait ve DICE, demonun mümkün olduğunca başarılı ve kusursuz olarak çalışması için böyle üst düzey bir PC kullanma yoluna gitmiş. Oyun optimize edildiğinde böylesi bir canavar PC'niz olmasa da bu görsel deneyimi yaşayabileceğimizin altı çiziliyor. Zaten yapımcılar bu sıralar AMD ve Nvidia ile Battlefield 4'ün optimizasyonu için özel sürücüler üzerinde çalışıyor. Aşağıda bahsi geçen PC'yi görebilirsiniz!

     

     

     








  • heralde o sistem evimde olsa doğalgaza para vermem gerekmez

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok abartıyorsunuz. Sunumun ortasında donma sorun olmasın diye tabi en iyi sistemi kullanacaklar.

    O sistemi Naughty Dog, Irrational Games, Rockstar'a ver sana AVATAR FILMI yapar.
  • yaş 30 geldi artık oyun oynamyı bırakıp çoluk cocuğa karışalım diyoruz ama çıkan ve çıkacak oyunlar bir türlü kendini biraktırmıyor.toplulumuzda çoüu kişi oyunları internet cafelerde bulunan gta vice city ve counter strikeden zannediyor ama bilmiyorlar ki artık 3 gb ekran kartlarıyla flimden daha güzel görüntü olduğunu eğer ki bu oyun sektörü 2005 yılındaki görselik ve teklonojide kalsaydı şimdi çoktan bırakmıştım bu oyunları ben onları bırakıyorum ama akşam olunca onlar beni bırakmıyor sigaryı bıraktım bunu bırakamadım en son pc satsak yine kurtulmayacaz herhalde ya irade meselesi yada gerçekten online oyunlardan müthiş zevk alıyorum.bırakmak istememin nedeni ise sosyal hayat klmadı çok fazla pc basında zaman geciriyorum ve sabah işe kalkamıyorum.birde teklonojiye yetişmek mümkün değil 5 bin e topladığım pc ye 2400 veriyorlar yenisi çıktı mı eldekinin fiyatı düşüyor neyse makale gibi oldu.demokratik ülkedeyiz!fikrimi beğenmyen basın eksiği:))))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • konuyla alakasız olucak ama üstteki kıl dökücü reklamların BSC ile ne alakası var, nasıl bir reklam anlayışı bu gözünüzü seveyim..2 kuruş için rezil etmeyin sayfayı..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sırf güç gösterisi için ''Benim PC'im güçlü'' demek için millet 60 Fps istiyor.Konsollara laf atıyorlar bu yüzden.Anlamak mümkün değil.
    Ben PC'imde 60 FPS'de çalışacak oyunları Dxtory ile 30 FPS'e sınırlıyorum çünkü daha keyifli oluyor,film havası katıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben LOW'da oynayacağım galiba (ekran kartım HD7850) :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah871

    konuyla alakasız olucak ama üstteki kıl dökücü reklamların BSC ile ne alakası var, nasıl bir reklam anlayışı bu gözünüzü seveyim..2 kuruş için rezil etmeyin sayfayı..


    adblock kullan kardeş
  • DDR5 ram diyor ddr5 ne ara çıktı arkadaşlar :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2x 7970 iş görür

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 12 GB GDDR5 ekran kartı üzerindeki ramlarden bahsetmişler yani 6+6 GDDR5 oluyor kasanın üzerindeki Ram slotlarındaki miktardan bahsedilmemiş sanırım
  • Hobaa bu sistemle eger yapabildikleri o grafiklerse bu isi hemen biraksinlar!! Bu sistem naughtdog da veya santamonica rockstar gibi firmalarda olsun resmen avatar filmi cikar arkadasin dedigi gibi bunlar napyolar ya arkadas gozumde hala uncharted 3 grafiklerinde bi oyun yok düsününki the last of us nasil olacak demek istedigim hersey yüksek sistem gerektirmiyor ne baba grafikler atmosferler yaratan firmalar var yazik yaa kanmayin sunlara gôz boyuyup bos oyunlar yapiyolar
  • quote:

    Demo dahili olarak 3K çözünürlükte (3200 x 2000 piksel) ve 1080p'de ve 60 FPS'de çalıştırılmış.

    Burda bir çelişki var. Hem 3K, hem 1080P nasıl oluyor? Çözünürlük 3200x2000 ise, bunun adı 2000P olur. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

    * * *

    Şu an BF3 için ne kadar sistem gerekliyse, BF4 için de ondan daha fazla olacağını sanmıyorum. Olsa bile bu fark pek az olacaktır. Veya oyun daha iyi optimize edilirse, sistem gereksinimi düşebilir ve BF3'ü atıyorum 50 FPS ile oynatan sistem, BF4'ü 60 FPS ile oynatabilir bile. Yukarıda geçen 1080P muhtemelen yanlıştır ve oyunu 3200x2000 çözünürlükte oynatmışlardır. Bunu hem DH'nin geçen topladığı 16 bin liralık sistemden ve oynadıkları 2K çözünürlükten, hem de Titan SLI - 6990 CF kıyaslamasıyla yazıyorum.




  • Çift HD 7990 mı? Oha batıracaklar bunlar bizi.
  • Eskiden bu çift ekran kartı geleneği yoktu. Reklam yapıp insanların paralarını çalıyorlar. Her gün bir ekran kartı çıkıyor. Yeni çıkan oyunların sistem gereksinimleri daha da artıyor. Dünya Amerika'dan ibaret değil. Çok paramız var da hergün pc alıcaz. En iyisi konsoldur. Alıyorsun yıllarca seni idare ediyor. PC vs konsol tartışmalarının olması da ticaret amaclı konsolu karalayıp herkeze pc aldırıyorlar sonra 2-3 yıl sonra çöplük oluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Muhtesem bir sistem muhtesem. Hani biz idda etmiyoruz PS4 su an ki PC'lerden guclu diye. Sadece PS4 zayif veya cop diyenlere biseyleri ispatlamaya calisiyoruz.

    Ancak bu BF4 sunun PC kasasi gercekten cok guclu arkadaslar bunu kabul edelim. Boyle bir sistemle gelmesini PS4'un jim istemezdi. Ama heralde buyuk cogunlugumuz satin alamazdi. Alsada elektrik faturasi yuzunden acip oynamaya kiyamazdik sanirin :)

    Muhtesem bir govde gosterisidir bu PC sisteminin ozellikleri. Ama sunu belirtmek isterim.
    Ben hayatim boyunca sahip olmadigim ya da olamayacagim seyleri yorum yapmadim veya kotulemedim. Insanlarimizin PS4 bekleyen ya da Xbox bekleyen insanlarla tartisirken guc ve denge uzerine konusurken, aksam is cikisi ya da okul donusu satin alip evine gidebilecegi ya da hala hazirda sahip oldugu seyler uzerinden konusmasini dilerim.

    PS4 alicam bekliyorum diyen bir kisi PS4 alir. Cunku zor degil. Ama su sistemi alicam demek baba yigit isidir biraz :))) Ve almadan ya da alamayacak olmadan cene yormak ise tamamen ego tatminidir.

    Neyse muhtesem bir sistem ama satin alabilecegim bir sistem degil. Satin alabilirseniz boyle bir sistem siz yeni nesil degil ultra nesil sayilirsiniz arkadaslar unutmayin. Cok guclu bir sistem :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Amma beceriksizler valla bu PC'nin optimizasyon sorunu bitmez.
  • Bu devirde at ,avrat, hd7990...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • alt tarafı bir oyun abartmaya gerek yok.
  • oyunu 3k ekranda denemişler 2X7990 kullanmaları normal.1080pde tek gpu kartlar da rahat iş görür.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.