Şimdi Ara

Project Eternity'nin Dünyasını Tanıtan Bir Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Fallout 1, Fallout 2, Fallout: New Vegas, Planescape: Torment, Arcanum gibi RPG şaheserlerinin arkasındaki isim Obsidian Entertainment, geçtiğimiz aylarda bir Kickstarter başlatmış ve 4 milyon $ gibi rekor bir bağışla Project Eternity'nin temellerini atmıştı.
     
        Yapımcı Obsidian bugün oyuncuları ilk kez Project Eternity'nin dünyasıyla buluşturdu. Infinity Engine ile geliştirilen oyunda karakter animasyonları ve detayları, ağaçlar, dinamik ışıklandırma ve dinamik su akımı, gece -güzdüz döngüsü gibi pek çok görsel zenginliği gözler önüne seriyor. Proje lideri Josh Sawyer oyunun ortalama seviyedeki her PC'de aynı görsellikte çalışacağını açıkladı.








  • Mukemmel!

    Video preview'undeki alan cidden buyukmus, ordaki karakterin kucuklugu sasirtti beni, daha once gormedim kameranin bu kadar uzak oldugu bir izometrik-rpg.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • madboyelben

    2:40'daki görüntüden bahsediyorsun galiba evet ilk gördüğümde şaşırdım ancak belki de orada o kapının büyüklüğünü vurgulamak için yapılan bir numaradaır zira 2:22'deki görüntüde gayet güzel oturtulmuştu karakter.Ayrıca o su oyunundan anladığım bana kalırsa ilk defa Fiziki bulmacalar veya öğeler olan,belki'de skillshot'larımızın olacağı bambaşka bir izometrik Rpg olabilir bu oyun.Heyecanla bekliyorum açıkçası.Kutulu çıkar inşallah

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yanarım şu oyuna Kickstarter'da destek veremediğime yanarım, tarihini kaçırmıştım. Neyse ki Torment'i kaçırmadım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla bekliyorum. 2014'ün ikinci çeyreği diyorlar. Bir de kat sistemi varmış sanırsam oyun evreninde. Bu kısmına çok şaşırdım-Aklıma ister istemez S.A.O geldi. Neyse o çıkasıya kadar Skyrim ile idare edicez artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.