Şimdi Ara

BioShock: Infinite Yapımcısında Ayrılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bu senenin en önemli oyunlarından olan BioShock: Infinite, seneye mükemmel bir giriş yapmamızı sağladı. Hem satış konusunda, hem de tepki konusunda olumlu sonuçlar alan BioShock: Infinite'in yapımcısında ayrılık yaşandı.
     
        Daha önce Epic Games'te görev alan ve geçtiğimiz Ağustos ayında Irrational Games'e geçen Rod Fergusson, Irrational Games'ten ayrıldığını açıkladı. Fergusson, Irrational Games'in oyun geliştirme işlerinden sorumlu ismi olarak firmada yer alıyordu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rod Fergusson, "Yaptığımız işten dolayı çok gururluyum. Oyun sorunsuz bir şekilde çıktığına göre, hayatımın ve kariyerimin geri kalan bölümüne geçiş yapabilirim." sözlerini söyledi.
     








  • Bi 10 yıl daha böyle oyun gelmez hayal gücünün ne demek olduğunu tekrardan gösterdiler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Açık ara bu nesilde oynadığım en iyi oyundu eğer film olsaydı şu an tüm medya bunu konuşuyor olurdu.Bu nasıl bir senaryodur nasıl bir kurgudur nasıl bir emektir.Adam da bir nevi böyle bir oyun yaptım ölsem de gam yemem artık edesıyla işi bırakmış zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 9 Nisan 2013; 3:03:17 >
  • Film olarak Inception'ı andırmıyor değil paralel evren, limbo gibi etmenlerle. Ama cidden film olsa acayip sağlam olurmuş, çok daha fazla kitleyeye yayılırmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.