Şimdi Ara

MS'den Tartışılacak Xbox 720 Sürekli Online Yorumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Microsoft Studios'un önde gelen isinlerinden Adam Orth, şu sıralar etrafta dolaşan "daimi - her zaman online" Xbox teknolojisi dedikodularını doğrular ve bunu savunurcasına bir açıklamada bulundu.

       Twitter hesabı üzerinden konuşan Orth, müşterilerin böyle bir teknolojiye neden karşı çıktıklarını anlayamadığını şu sözlerle dile getirdi:
     
    "Özür dilerim, bir konsolun sürekli online olması ne yönden acıklı? Her cihaz bugün sürekli online. Yaşadığımız dünya böyle. #dealwithit - ( deal with it: buna alışın, şikayet etmeyin, durumu kabullenin gibi bir söz)"
     
       Bu yorum üzerine bazı takipçiler Orth'a geçtik dünyanın diğer ülkelerini, Amerika'nın bazı kesimlerinde dahi sorunsuz internet bağlantısı bulmanın zorluğundan bahsetmesi üzerine "Neden oralarda yaşayayım ki?" gibi absürd bir cevapla karşılık verdi.
     
       Yukarıdaki soruyu yönelten BioWare'in tasarımcısı Manveer Heir bir başka noktaya daha dikkat çekiyor. Diablo III ve SimCity gibi yapımların bu teknolojiyi benimseyerek çıkmasıyla oluşan büyük hengameyi örnek gösteren Heir'a ise Orth "eletrikler de gidiyor." cevabını veriyor.
     
       Adam Orth daha sonra takipçilerinden yoğun tepki almasına istinaden Twitter hesabını korumaya aldı. Ancak bir kullanıcı Orth'un bazı yazışmalarını resimlemiş:
     
     
     
       Böylesine büyük bir firmanın, kullanılırsa başına bela olması muhtemel bir teknolojiyi böylesi pervasızca konuşarak savunması... Allah akıl fikir versin.
     
     









  • Rakipsiz değiller...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ukala ukala cevaplar vermiş bide...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ooo bunlar uçmuş resmen dalga geçiyorlar oyuncularla.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler.
  • İşte bu yüzden Sony arkadaşlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • almam olur biter.
  • Adamın üslubu yanlış ama söyledikleri doğru günümüzde kullandığımız hemen akıllı cihazların hepsi 24x24 olarak internete bağlı değil mi arkdaşlar ben mi yanlış biliyorum ? Pc yi açtığınızda internet yoksa ne yapıyorsunuz hemen interneti bağlıyorsunuz değil mi keza aynı şey cep telefonları içnde aynı akıllı telefonları olan insanların hepsinde internet var . Yeni nesil konsolu aldığınızda siz korsan mı kullanacaksınız da bu kadar dert ediyorsunuz ve kavgalar çıkartıyorsunuz anlamadım ki . Zaten oyunların çoğu internet üzerinden oynanacak adamların interneti zorunlu yapmasından ben şunu çıkartırım xbox hard core oyunculuğa yönelmiş durumda ki oyunlarının temeli multiplayer olacak . Keza yine normal oyun oynarken share yapıcam bilmem ne yapıcam diye konuşan SONY kullanıcıları bu özellikten yararlanmak için internete bağlı olmak zorunda olacaklar . Archievement leri açmak içinde internet bağlantısı gerektiğini söylemişlerdi ki zor bir şeyde değil hani alın bir kablosuz router kullansın konsolunuzda interneti bunda ki sorun nedir yani ? Adam doğru söylemiş elektirkte gidebiliyor ama dediğim gibi üslubu yanlış olmuş yoksa dediklerinde son derece haklı . Ben olumlu karşılıyorum yeni nesilde internetin zorunluluğunu çünkü ben orj,nal kullanıyorum gocunacağım korkacağım bir durum yok ortada .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • benim icin zaten tek bir konsol var ps4 ve mario icin wiiu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • e o zaman sonuçlarına katlanırlar
  • Bu adamlara güvenipte birde ürünlerini mi satın alacağız yok yani bu adam internet ortamında bu konuşmayı yapmış düşünsenize herhangi bir teknomarket xbox standının önünde satış temsilcisi olarak siz müşteriye böyle cevaplar vericek aman allah ım
  • Kendi kaybeder microsoft ...
  • Sizin olay anlayis acilariniz farkli. Xbox surekli internete bagli kalmasinin amaci korsanin onune gecmek.

    Haberin asil kaynaginda oyunlar INTERNETE BAGLI DEGILSENIZ START olmayacak yani baslayamayacaksiniz oyuna arkadaslar. Bu internete baglanmak degil internetin yoksa oynayamamak demek.

    Anlamiyorsunuz ya da okumuyorsunuz. Arastirmiyosunuz sonra bos keseden laf carpitiyorsunuz. Olay sudur;

    Eger Xbox'un online degilse internete bagli degilse sistem oyunun diskini taktiginda oyunun baslamasina izin vermeyecek! 2. el mi yoksa degilmi bu sekilde sistem sorgulayip ona gore calistiracak.

    PC bagliymista internet varmista. Yahu yuhh ne diyeyim. Share butonuna bide laf atmis. Sen PC'de fraps acip en kral sistemde video kaydederken sistemin surunuyor adamlar sirf rahatlik olsun diye 2. bir arm islemci koymus sen oyununda sorun yasama arkada video kaydedilsin sonra otomatik yuklensin sitene sayfana diye ona bile laf sokuyorsun!

    Senin gibilere teknoloji ne hacet gerek yok kullanma alma Sony dicem ama parayi bulsan ilk sirada sen olursun PS4 icin oda ayri bir olay :)




  • MS biride sorsun kaç jenarasyon oyun konsolu işindesin neyin tribi bunlar ,havan kime yabancı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Adamın üslubu yanlış ama söyledikleri doğru günümüzde kullandığımız hemen akıllı cihazların hepsi 24x24 olarak internete bağlı değil mi arkdaşlar ben mi yanlış biliyorum ? Pc yi açtığınızda internet yoksa ne yapıyorsunuz hemen interneti bağlıyorsunuz değil mi keza aynı şey cep telefonları içnde aynı akıllı telefonları olan insanların hepsinde internet var . Yeni nesil konsolu aldığınızda siz korsan mı kullanacaksınız da bu kadar dert ediyorsunuz ve kavgalar çıkartıyorsunuz anlamadım ki . Zaten oyunların çoğu internet üzerinden oynanacak adamların interneti zorunlu yapmasından ben şunu çıkartırım xbox hard core oyunculuğa yönelmiş durumda ki oyunlarının temeli multiplayer olacak . Keza yine normal oyun oynarken share yapıcam bilmem ne yapıcam diye konuşan SONY kullanıcıları bu özellikten yararlanmak için internete bağlı olmak zorunda olacaklar . Archievement leri açmak içinde internet bağlantısı gerektiğini söylemişlerdi ki zor bir şeyde değil hani alın bir kablosuz router kullansın konsolunuzda interneti bunda ki sorun nedir yani ? Adam doğru söylemiş elektirkte gidebiliyor ama dediğim gibi üslubu yanlış olmuş yoksa dediklerinde son derece haklı . Ben olumlu karşılıyorum yeni nesilde internetin zorunluluğunu çünkü ben orj,nal kullanıyorum gocunacağım korkacağım bir durum yok ortada .


    Şöyle söyliyeyim ozaman ben PS3 de AC GOW serisini offline oynuyorum 1 defa bile multisine girmedim ve konsolumda routerımın kapsama alanında değil. PC den internet dağıtımı yapsam pc'im sürekli açık olacak boş yere elektrik masrafı. Bir konsol oyun oynamal için online olmamalı
    internetimde kesiklik olursa Bioshock Infinite var, hemen koşmuyorum interneti açmak için. Aha ttnet arıza çıkardı internet gitti tam oyunun sonunu getiricem veya multi oynuyorum killstreakdeyim internet gitti diye tüm yaptıklarımdan mı olucam. always-on sistemi hiçbir şekilde iyi değil.




  • bugün 5 nisan. 1 nisan değil!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Oralarda neden yaşayayım?" dediğine göre herhalde konsolun hedef kitlesi kendisi. Ayrıca MS ailelerindeki dişilere hallense "ille de Xbox'ım" diyecek tipler var lan, çok yazık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps4 alıcam
  • Elektrikler gidince konsol çalışıyorsa alırım. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya internetimde sorun var diyelim ben oyunumu oynayamıyacak mıyım .. ps4 kullanıcıları rahat rahat offline oynarken xbox kullanıcıları internetin gelmesini bekliyecek mesela .. hadi onu geçtim .. psn hacklenmişti öyle bir şey olsa live de artık yeni xboxda nasıl oyun oynarsın bilemiyeceğim .. offline oyun oynayamıyorsun çünkü .. livenin açımasını beklersin artık .. internetsiz bir yerde oyun oynayamamak ne büyük saçmalık .. neyse iyi oldu aslında sony terci eden insanların sayısı artar ABD de :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.