Şimdi Ara

The Witcher 3'ün 36 Farklı Sonu Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Yeni nesil oyunların en dikkat çekenlerinden olan The Witcher 3, geniş içeriğiyle birlikte merakla bekleniyor. CD Projekt ekibi Polygon sitesin everdiği röportajla birlikte Witcher 3'ün içeriğinden yeni detaylar paylaştı.
     
        CD Projekt Red'in patronu Adam Badowski ve pazarlama müdürü Michal Platkow Gilewski ile röportaj yapan sitede ilk başta Badowski, "The Witcher 3'ün 36 farklı sonu olacak." açıklamasını yaptı. Ardından ise Gilewski, bu açıklamayı "Oyunun dünyasının son halinde 36 farklı durum yer alacak." sözüyle birlikte düzeltti.
     
        İkilinin röportajlarının devamında The Witcher 3'ün ayrı ayrı üç tane sonuç bölümünün olacağı belirtildi. Yani konuyu özetlemek gerekirse The Witcher 3'ün final kısımlarında 36 farklı sahne olacak ve bunların 12'şer tanesi 3 ana sonuca bağlanacak.
     
        Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Badowski, "Oyun biraz karışık yapıda. Bu tip çeşitliliği oluşturmak için ekstra uğraş vermedik. Senaristler hikayeyi hazırlarken bu durumlar kendiliğinden ortaya çıktı. Hikayede binlerce farklı yan olay yaşanıyor. Biz tüm bu olayları üç farklı sonuca bağlayabildik." sözlerini söyledi. Son olarak hikayenin ayrıntısını Badowski, "Oyunun başında yaşadığınız bir olayın etkisini sonuç bölümünde görebileceksiniz." sözüyle birlikte özetledi.
     








  • Çok kral bir oyun olacak beklemedeyiz
  • Gözum kapalı bu fırmaya guvenıyorum. Ne yaptıklarını ıyı bılıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi her sonu , her detayı görmeye takan arkadaşlar 36 defa bitirecek anlaşılan.
  • Opti iyi olsunda

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 40 olmazsa almam... Şaka bir yana ilk çıktığnda Türkçe dil desteği olursa tadından yenmez...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nasıl sabırsızlanıyorum oyunun çıkmasına. Yıllardır RPG oyunlarına olan ön yargımı kırdı. İlk oyuna hayran, ikinci oyuna mest oldum. Bu oyunla beraber hangi duygu seline kapılacağım muamma. Merakla bekliyorum :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout tarzı yani.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • heyecanlan bekliyoruz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İşte böyle derin oyunlara Türkçe dil desteği gerekiyor iki yada üç diyalog üzerine kurulu oyunlara değil.

    36 tane son yuh diyorum
  • Daha ben 2'yi oynayamadım yav
  • İşte GOTY'e bir aday daha. Vallahi hangisine oy vereceği m şaştım. Bir yandan bf4 bastırıyor. Watch dogs gülümsüyor oradan, alttan alttan gta5 gümbürdüyor, BİR YANDA DA TAM 36 FARKLI SONU OLAN BİR OYUN, THE WİTCHER3. İşte bunu bekliyordum, hikayeyi biz yazacağız, yaptığımız gittiğimiz yerler oyunun sonunu etkileyecek! İşte benim oyunum!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxEye

    İşte böyle derin oyunlara Türkçe dil desteği gerekiyor iki yada üç diyalog üzerine kurulu oyunlara değil.

    36 tane son yuh diyorum

    Aynen, ama işte böyle oyunlara türkçe dil desteği vermek de daha zor olduğundan uğraşmıyorlar. Oyun çıktıktan sonra türkçe yama gelir inşallah. Altyazı da olsa okurum, tekrar bitiririm. Ama olmaz yav. 60 saatlik senaryoyu nasıl tekrar oynayayım. Çok baba bir oyun olacak! Sırf hikayesi iki tane assessins creed3 uzunluğunda...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: angaraeski

    Nasıl sabırsızlanıyorum oyunun çıkmasına. Yıllardır RPG oyunlarına olan ön yargımı kırdı. İlk oyuna hayran, ikinci oyuna mest oldum. Bu oyunla beraber hangi duygu seline kapılacağım muamma. Merakla bekliyorum :)

    İkinci oyundan 30 kat büyük harita olacakmış, 60 saatlik oynanış, mükemmel grafikler, 36 farklı son. Sanırım yeni oyuna bayağı bağlanacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 27 Mart 2013; 23:09:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.