Şimdi Ara

Super Street Fighter IV: AE'de Denge Ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Capcom, Pax East 2013'deki panelinde Super Street Fighter IV: Arcade Edition için denge ayarlarının yapılacağı bir güncellemenin yayınlanacağını açıkladı. Bu güncellemenin ayrıntıları ise şu an için kesinleşmiş değil.
     
         Bu arada Capcom yetkililerinin açıklamasına göre firmanın Street Fighter hayranlarının oylarıyla şekillenen oylamasında "Ryu" en popüler karakter olmayı başardı. Ryu'yu muhtemelen Ken izliyor.
     




  • yeni seri ile ilgili bir açıklama yapılsa çok daha iyi olacak gözümüz mortal kombat ve streetfighter 'ın yeni serilerinden gelecek haberlerde bsc'den isteğim bu ikioyun ile ilgili daha çok haber yayınlanması

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu tür oyunlar artık eski popülerliğini kaybediyor, en iyi oyun türlerinden biri bence.Hele de arkadaşlarla toplaşıp oynandığında çok zevkli oluyor... eskiden daha çok seviliyordu şimdi herkes call of duty...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eskiden oyun kıtlığı olduğu için daha popülerdi. Ama 20 yıldır hala oynanan başka oyun varmı peki. İşte bu gösteriyorki gelmiş geçmiş en harika oyunlardan biride sf serisidir. Piyasada birçok oyunu oynamama rağmen hala sf2 düz olan serisini severek oynuyorum. Senin yerin bir başka sf:)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.