Şimdi Ara

Tomb Raider'ın Devam Oyunu İçin İpucu (Spoiler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Not: Bu haber ağır spoiler içerir, eğer oyunu bitirmediyseniz haberin devamı oyunun keyfini kaçırabilir)
     
         Tomb Raider'ın yenilenmiş haline oyuncuların büyü bir kısmı hayran kaldı. Crystal Dynamics de bu oyunun devamını getirmezse gerçekten çok şaşırtıcı olur. Zaten oyunun sonunda da Lara Croft bu konuda mesajı veriyor.
     
        Aşağıdaki görselde Lara Croft'un "Eve dönmüyorum" dediğini görüyorsunuz. Büyük ihtimalle Lara'nın macerası bu oyunla bağlantılı olarak devam edecek. Yine de şu an için resmi açıklama yok. İşte oyun sonuna ait o görsel.
     








  • Yalnız onu oyunun sonunda eve değil, open world olduğundan adaya dönüp toplanabilir diğer eşyaları da toplamak için söylüyor olabilir. Çünkü oyun bitince adada devam edebiliyoruz, belki de buna bir mantık getirmek için de söylenmiş bir cümle olabilir.

    Gerçi oyun bildiğiniz üzere reboot edilmişti, devam oyunu(ları) kesinlikle gelecektir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun yeni nesilde devam edecek elbette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam oyununda eski oyunlarındaki gibi tam bir lara croft görmeyi umut ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yenisi çıkarsa çok güzel olur

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonunda söylüyor bunu . Hatta bazı kaynaklarda devam oyununun mısır piramitleriyle ilgili olduğu söyleniyor .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikler azıcık süslense yeni nesil olur zaten çok başarılıydı ps3 de kötü beklerken muazzam grafikler çıktı aynı ekip yaparsa gözüm kapalı alırım yeni oyunuda

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Grafikler azıcık süslense yeni nesil olur zaten çok başarılıydı ps3 de kötü beklerken muazzam grafikler çıktı aynı ekip yaparsa gözüm kapalı alırım yeni oyunuda


    Ps3 grafikleri nasıl almayı düşünüyorumda ? tahmini yüzde kaçını kullanmışlardır ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bumu yani. bunun için yazı mı yazdınız. oyunu oynayan herkes görüyo zaten bu sahneyi. oyunu bitirip hemen bölümsonuna mı yazayım dedin editör. bende bişey var zannettim. bu zaten tomb raiderın başlangıcı. tabiki devamı olucak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Spoiler içerir"



    Oyunun sonunda gemide bir kitapa bakıyor. Kitapta baktığı sayfanın resmihttp://oi47.tinypic.com/wbb487.jpg . Burda sağ sayfada "CROATOAN" yazıyor. Lara daha sonra "eve dönmüyorum" deyip bitiriyorlar.

    CROATOAN olayı nedir.

    Kaybolan Koloni: Croatoan Olayı

    Amerika’ya yerleşen ikinci kolonidir. 1587'de North Carolina açıklarındaki Roanoke Adası’na yerleşmişler ve 1590 yılında arkalarında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuşlardır. Bu ortadan yokoluş hakkında çeşitli teoriler üretilmiş olsa da, bu kolonidekilere ne olduğu hakkında kesin bir bilgi yoktur.
    1585 yılında, Sir Walter Raleigh tarafından gönderilen 100 kişi, Roaneke Adası’nda ilk İngiliz kolonisini kurmuşlardır. Raleigh bu adanın İspanyollarla savaşacak olan İngiliz savaş gemileri için mükemmel bir liman olduğunu düşünmüştü. Gemilerin onarımı burada yapılabilir, eksik cephane ve gıdaları tamamlanan gemiler savaşa tekrar dönebilirlerdi. Ama plan basarîli olamadı. Topraklar hem kolonileri, hem de civardaki Kızılderililerin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar bereketli değildi, üstelik adanın etrafındaki suların sığlığı, gemilerin adaya yeterince yaklaşmasına engeldi. Böylelikle ertesi yıl kolonidekiler İngiltere’ye geri dönmeye karar verdiler. Bu sırada Raleigh İngiltere’den bir grup kolonisi daha göndermişti. Yeni grup, ilk yerleşen kolonistlerin ayrılmasından birkaç gün sonra adaya ulaştıklarında, 15 kişi hariç herkesin İngiltere’ye geri dönmüş olduğunu öğrendiler.

    1587 yılının ilkbaharında Raleigh yeni kıtaya bir grup kolonist daha gönderdi. Fakat gemiler daha kuzeydeki (şimdiki Virginia) Chesapeake körfezi yakınlarına doğru hareket ettiler. Gemiler temmuz ayında Outer Banks’e ulaştılar ama donanma komutanı, kolonidekilerin Roanoke adası yerine, bu yeni limana yerleşme isteklerini kabul etmedi ve kolonistleri Roanoke Adası’na bıraktı. Koloni lideri John White ki kendisi adaya ilk yerleşen İngiliz kolonisindendi, 1587'nin ağustos ayında, İngiltere malzeme tedariki için geri döndü. Fakat İngiltere ve İspanya arasında devam etmekte olan savaş, adaya geri dönmesini üç yıl kadar ertelemesine neden oldu. Ağustos 1590'da Roanoke Adası’na geri dönen John White ailesi ve yüz kadar kolonist tarafından karşılanmayı beklerken, koloninin terk edilmiş olduğunu gördü.

    John White’in rastladığı tek ipucu bir ağacın üzerine kazılmış olan Croatoan kelimesi idi. Croatoan ya da Hatteralar, adanın güneyinde yaşayan ve kolonistlere dostane davranan kizilderililerdi. John White kolonositlerin Hatteralar’a katılıp katılmadıklarını öğrenmek için araştırmalara başladı ancak hava koşulları yüzünden araştırmasını tamamlayamadan İngiltere’ye geri dönmek zorunda kaldı.
    Koloniye yerleşenlerin kaybolması ile ilgili iki teori üretildi. İlki, daha en basında Chesapeake Körfezi’ne gitmek isteyen kolonistlerin, buraya hareket ettikleri ve Kızılderili direnişi ile karsılaşıp öldükleri. Diğer teori ise kuzey Carolina’daki diğer kızılderili kabilelerine entegre oldukları. Kolonistlere ne olduğu bilinmiyor, haklarında tek söylenebilecek şey bir daha Avrupalılar tarafından görülmedikleri.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • yav uncharted'a benzer tomb rider çıktı..... Şu infamous'a da benzer bi oyun çıksa ne güzel olur :D :D
  • oyunun sonunda larada bir defter var ve Croatoan diye biyerin adı yazıyordu onu gösterdikten sonra eve gitmiyorum diyordu benim teorilerim şunlar.
    1.defterde yazan yerede geçecek 2.oyun.
    2.bide ejder üçgeni adı geçiyor ki 1.oyunda bu yerdeki adalardan birindeydik belki başka adalarda olabilir.sonuçta üçgenin üç noktası olduğu gibi üç adada olabilir.
    3.defterde geçen yer olmasada diyer adalar DLC olarak gelebilir.
  • eski oyunlarından daha zevkliydi.
  • süper oyun devamı gelecek tabiki
  • e zaten sil baştan yapıcaz seriyi dediler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu Oyun Mukemmel Bişey Şuana Kadar Seride Değişikliği En Güzel Yapan Tom Raider
    Diğer Firmalar Oyunları B..k Ettiler.
    Black Ops 2
    Crisis 3
    Sniper Ghost Warrior 2
    Bunlar Yılın En Cok Beklenen Oyunlarıydı Bu 3 Oyuna Verdiğim Paraya Yazık...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir oyun, demin bitirdim...
    Yeni macerasını çıktığı gün alacm !!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.