Şimdi Ara

2K: Bioshock: Infinite Uzun Yıllar Konuşulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Irrational Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak olan Bioshock: Infinite'i bekleyen milyonlarca oyuncu var. Sadece oyuncular değil, aynı zamanda yayıncı firma da bu oyundan çok şey bekliyor. 2K Games'ten Simon Turner'ın açıklaması şu şekilde:
     
        "Bioshock: Infinite piyasadaki diğer shooter oyunlara benzemiyor. Sadece teknik kalite açısından oyuncuların beklentilerini karşılamayacak, aynı zamanda aynı zamanda hikaye ve karakterlerin sizi davet ettiği zengin ve sürekleyici dünya uzun yıllar konuşulacak."
     
        Oyuncuların ilk Bioshock oyunu nedeniyle Irrational Games'e güveni bir hayli fazla. Bakalım beklentiler karşılanacak mı?
     








  • 2k games thankyou:)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iddialı açıklamalar.zaten 2k altında çıkan oyunların hep belli bir kalite standardı olmuştur.Bu oyun için de şu ana kadar duyduklarımız/okuduklarımız gayet güzel.
  • ilk oyun gibi bir şahaser bekliyoruz...umarım umutlarımız boşa çıkmaz :) ilk oyun günümüzde hâlâ konuşuluyor,onun ayarında bir oyun bekliyorum


    http://www.gametrailers.com/side-mission/47081/poll-position-top-5-fan-favorite-fps-games-of-this-generation

    2K: Bioshock: Infinite Uzun Yıllar Konuşulacak


    2K: Bioshock: Infinite Uzun Yıllar Konuşulacak




  • Oyun hakikaten sağlam olmuş . Benim için gelmiş geçmiş en iyi half-life dır başkasını tanımam . Arkadaşım bu oyun Half-Life serisinden daha iyi denemelisin dedi ve direk satın aldım 1ve2 yi bitirdim fakat hala benim için bir şey değişmedi fakat 2. sırada artık bioshock var :) Bunuda aldım gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

    @senseman62 Orada ki ankette bence 1. numarada Half-Life 2 olması lazımdı. Belki de ben abartıyorumdur bilmiyorum benim gibi düşünenler de varmı acaba :)

    En ufak Half-Life konusunda bile tüylerim diken diken oluyor acaba görsel mi geldi ya da çıkış tarihimi verildi ya da sistem gereksinimlerimi geldi gibisinden heyecan geliyor :)

    64 GB ram 2xgtx690 istiyor şu tarihte çıkıyor gibisinden bir yazı göreyim gider sistemi o an alırım o derece :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Su piyasada 1. R* 2. 2K paraya duskun olmayan yapimcilar ve en kaliteli oyunlari yapan yapimcilar
  • 2. oyunu oynamaz olaydım onu oynayınca hiç bana hitap etmediğini anladım ve bu oyundan tamamen vazgeçtim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizmi ve daha bir sürü sosyolojik olayı harmanlayıp kaliteli bir senaryo ile gelen harika bir oyundu birinci oyun.İkinci oyunda çok büyük değişiklikler yapmasalar bile bence o da harika bir oyundu.Günümüzde artık ne yazık ki Bioshock gibi kaliteli FPS'ler yok.Grafiğe abanan , içi boş ve ikide bir quick time event çıkan FPS'ler domine ediyor piyasayı.Büyük olasılıkla Infinite çıktığı zaman oyunun grafiklerine kötü diyen sözde 'oyuncular' dolduracak forumu onları içi boş grafikli oyunları ile baş başa bırakıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Kapitalizmi ve daha bir sürü sosyolojik olayı harmanlayıp kaliteli bir senaryo ile gelen harika bir oyundu birinci oyun.İkinci oyunda çok büyük değişiklikler yapmasalar bile bence o da harika bir oyundu.Günümüzde artık ne yazık ki Bioshock gibi kaliteli FPS'ler yok.Grafiğe abanan , içi boş ve ikide bir quick time event çıkan FPS'ler domine ediyor piyasayı.Büyük olasılıkla Infinite çıktığı zaman oyunun grafiklerine kötü diyen sözde 'oyuncular' dolduracak forumu onları içi boş grafikli oyunları ile baş başa bırakıyoruz.

    İnfinite nin grafikleriyle crysis 3 ü bile karşılaştıran çıkacaktır . Fakat Half-Life 2 ile karşılaştırdım ben 2004 yapımı HL nin grafikleri daha iyi duruyor :) Gerçi oyun motorundan oyun motoruna değişir ama HL 2 2004 de çıktı Bioshock 2 2007 ya da 2008 di galiba ama oyuna alışınca grafiklerini pek eleştirmiyorsunuz ama çoğu oyuncunun tepkisini çekmişler 1ve2. oyun unreal engine 3.5 kullanıyor diye umarım aynı şeyleri bunda görmeyiz :)




  • 2k Games ..Mafıa 3 Ne Oldu Ya :D Yine 9 Yıl mı Bekleyeceğiz :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FPS dendimi aklıma BİOSHOCK geliyor.. bence fps piyasasının kralı 1. ve 2.'siyle kesinlikle bioschock..3.sıraya Half-Life'ı koyarım.. Bu oyundan çok fazla beklentim var zaten tahminim en kötü 2.oyun kadar güzel olur :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikleri iyi değil sanki. oyun çıksın indirip full ayarlarda bi açıcam eğer grafikleri gözlerimi kamaştırmazsa oynamam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • misafir saçmalamış yine.

    Rockstar da 2k da t2 nin zaten.
  • Güvenimiz tam.Beklemedeyiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.