Şimdi Ara

Diablo 3 1.08 Yaması Hakkında Yeni Açıklamalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Diablo 3'ün özellikle çoklu oyuncu oynanışı üzerindeki değişiklikleriyle göze çarpan 1.0.8 yamasıyla ilgili yeni açıklamalar yapıldı. katlanacak.

     

         Yapımcı Travis Day, yamanın biraz zaman aldığınız ama istedikleri sonuca ulaştığını belirtti. Day'in yorumuyla "Artık Legendary seviyesinde bir silah düştüğünde oyuncular bunun kullanmaya değer bir silah olup olmadığını düşünmek yerine onun ne kadar harika bir silah olduğunu düşünecekler."

     

         Yamayla gelecek diğer yenilikler arasında online oyunlarınızda bekleme sürenizi azaltacak olan meslek hız artışı sayesinde bulduğunuz tarifleri daha hızlı üretebileceksiniz. Ayrıca artık elinizdeki eşyaları satın alacağınız eşya ile anında karşılaştırabileceksiniz. Tasarımcı Wyatt Cheng ise, multi oyunlardaki eşya toplama (farming) konusunda gelişmeler olacağını belirtti. Ama en çok beklenen yenilikler arasında bütün eşyaları anında tanımlayabileceğiniz özellik göze çarpıyor. Bu sayede artık bir zindanın ortasında sırf çantanız atmak istemediğimiz tanımlanamayan bir dolu esrarengiz eşyayla dolduğu için en yakın şehre geri dönmek zorunda kalmayacaksınız.




         Diablo 3'ün 1.08 yamasıyla ilgili henüz resmi bir çıkış tarihi bilinmiyor.

     

     








  • Bu oyunu seviyorum :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım söyledikleri doğrusur sandığım bir sürü işe yaramaz legendery ve set dolu zaten item identification Diablo 2 den beri saçma buluyorum. Kardeşim düştümü göster itemi bizde yerdeyken karar verelim alınmaya değer bir item'mi..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sonunda ya legandry item düşüor beş kuruş etmiyor arkadaş sinir edio ya. buna çözüm bulmaları süper olmuşşş en kısa zamanda çıkarsalar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.