Şimdi Ara

'Xbox 360'ın Gücünün Sınırına Halen Ulaşılmadı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Neredeyse tüm oyun firmaları yeni nesille ilgili hazırlıklarına tam gaz devam ediyor olsa da halen bulunduğumuz nesil için çok önemli yapımlar çıkmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Gears Of War: Judgment'in bölüm tasarımcısı ve sanat yönetmeninden Xbox 360 ile ilgili dikkat çekici bir açıklamalar geldi.
     
       Konu hakkında açıklamada bulunan Epic Games bölüm tasarımcısı  Jim Brown ve People Can Fly'ın sanat yönetmeni Waylon Brinck, çıkacak olan yeni oyunla birlikte performans ve grafik açısından konsolda yeni bir atılım yapılacağı belirtildi. Yapılan bir diğer açıklamada ise Xbox 360'ın sınırına ulaşılmadığının ve her zaman yapılacak daha iyi bir şeylerin olacağının altı çizildi.
     
        








  • Hiç zannetmiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yalandan kim ölmüş....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • az daha ıkının belki birşeyler çıkar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hehe, sony gibi eksler cikarmayin sonra Xbox 360'ın sınırına ulaşılmadığının altini cizin.
    isde yeni nesil yolda daha ne sinirindan bahsediyorsunuz. sony´nin kapisindan daha 4 exklusuiv oyun var God Of War,Last of Us,Beyond :Two Souls,Gran Tourismo 6
    bu oyunlar degil eski ps3 oyunlaa bile baksaniz ( Unchared) ps3´ün güc donanimini resmen kirdik gecirdik diyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: budavar

    az daha ıkının belki birşeyler çıkar

    bunlar zıçma kısmını geçti sıvama kısmındalar
  • Offf... Bu muhabbetler hakikaten sıktı. Xbox ve PS3 sınırlarına ulaşalı çok oluyor. Kaplama kalitesini düşür, 1080p tvlerde 720p oynat, 30 fps limiti koy sonra kalkıp sınırına ulaşılmadı de... Her ne kadar güzel oyunlar olsa da görsel anlamında çıkmaza girdikleri bir gerçek. Kırpmadan oyun sunamıyorsan sınıra ulaşmışsın demektir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'tan bomba niteliğinde gelen bir açıklama!.Esasında xbox 360 yeni nesil grafikleri layıkıyla kaldıracak güce sahip fakat hani sony yeni konsol çıkartıtor bizde kullanıcılarımıza ayıp olmasın diye yeni bir xbox üretiyoruz yoksaki xbox 360'ın daha 10'da iksini kullandık yani daha tam gücünde değil.Şeklinde açıklama geldi :D.Olm Microsoft bak git!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RownikaL

    Microsoft'tan bomba niteliğinde gelen bir açıklama!.Esasında xbox 360 yeni nesil grafikleri layıkıyla kaldıracak güce sahip fakat hani sony yeni konsol çıkartıtor bizde kullanıcılarımıza ayıp olmasın diye yeni bir xbox üretiyoruz yoksaki xbox 360'ın daha 10'da iksini kullandık yani daha tam gücünde değil.Şeklinde açıklama geldi :D.Olm Microsoft bak git!


    belki yeni nesil konsol cikartmicak senin dedigin mantığa göre demekdir.
    kisacasi X360 yeni neslil konsolun ta kendisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 8 Mart 2013; 16:08:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • bill gates sana ne kadar para verdi koçum...agzının kenarından yaglar akıyor...sil bak
  • ''Xbox 360'ın sınırına ulaşılmadığının ve her zaman yapılacak daha iyi bir şeylerin olacağının altı çizildi'' altını çiziyormuş, bunun reklam kokan hareket olduğunu herkes biliyor. yeni nesil veya eskisi fark etmez bize icraat gösterin boş laflarla olmuyor. yok neymiş konsolun %10'u kullanıyormuş, saçmalığa bak sanki adamları tutan var, varsa konsolun gücü kullanacaksın he sen yapamıyorsan da bırak yapanlar konuşsun.
  • ps4 zamanı xbox bittti
  • Yav he he
  • artık multiplatform yapımcılar bile grafık programlama kolaylıgına rağmen.. ps3 daha güçlü.. ps3 den daha iyi verim alabiliyoruz( xbox a nazaran ( hitman -bf3) ) diyorken...ve ps3 exc lerinede bakabiliriz...ps3 bile bitti artık.. last of us ve beyond la max grafik verirler...bu nesil bitti ps4 geliyor.. bunlarda hala diretiyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox'ta kaç tane ex yapım gördük ki sınırları zorlansın.Live'ı tutturmuşlar gidiyorlar.PS'in yanında EX yapımlar yok denecek kadar az!!!!!!!!.
  • bunlar diyor ki; oyuncular gelin bizim altımızı çizin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu lafı sony 50 kere söyledi ps3 için bu kadar isyan eden olmadı ne kadar sony fanboy var arkadaş memlekette :P bu yorum yapanların hepsininde sanırsın şimdiden ps4 ön siparişi var ps4 çıkar aradan 1-2 sene geçer bunlar alır lafa gelincede ilk önce bunlar konuşur :P bende şunu anlıyorum bu sözlerden ''biz sony'i ezdik xbox 360 ile dayanamadılar ps4 çıkardılar yeni bir ivme yakalamak için ama biz hala xbox 360'ın arkasındayız'' ps1-ps2 gibi piyasayı domine edemedi sonuçta sony hatta satış rakamlarında bile zor bela yakaladı xbox'ı sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihandark -- 8 Mart 2013; 16:48:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cihandark

    sen herhalde bu konulara uzaksın, Sony 50 kere dediyse bir o kadarda exc. oyun çıkardı, xbox ne yaptı marka adı oturtmak için kar amacından çıktı yayılma amacı için korsana göz yumdu, xbox da bu kadar rahat korsan olmasa kim ne yapsın xboxı, ha ps3 de de korsan var eyvallah ama makinanın kırılması çok zor oldu ve geç kırıldı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihandark

    şu lafı sony 50 kere söyledi ps3 için bu kadar isyan eden olmadı ne kadar sony fanboy var arkadaş memlekette :P bu yorum yapanların hepsininde sanırsın şimdiden ps4 ön siparişi var ps4 çıkar aradan 1-2 sene geçer bunlar alır lafa gelincede ilk önce bunlar konuşur :P bende şunu anlıyorum bu sözlerden ''biz sony'i ezdik xbox 360 ile dayanamadılar ps4 çıkardılar yeni bir ivme yakalamak için ama biz hala xbox 360'ın arkasındayız'' ps1-ps2 gibi piyasayı domine edemedi sonuçta sony hatta satış rakamlarında bile zor bela yakaladı xbox'ı sonuçta


    bence hala yakaliyamadi. micrsft, Ps´in ihtisamini kizkandi. gelsin paralar cuka cuka

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • thugs_life ve digimon52 arkadaşlar ne sony nede microsoft bizim mahalle arkadaşmız can yoldaşımız değiller hepsi çıkardıkları cihazları yada oyunları para kazanma amaçlı çıkarıyorlar sonuçlarda ortada adam ne kadar satış yaparsa o kadar mutlu olur korsana göz yumuyor diyen arkadaşa söylüyorum biraz takib etsin xbox'ın ban dalgası haberlerini bir ton adamı banladılar kaldıki ps3'de kırılıyor hali hazırda neden kimse ps1 ve ps2'yi hatırlamıyor çıktıkları gün kırılıyordu neredeyse cihazlar ihtişam exclusive bahane microsoft xbox 360 ile amacına ulaşmıştır bu kadar satılan bir cihaz milyonlarca kişinin bir anda online olduğu oyunlar (gears of war, call of duty black ops 2, forza serisi vs vs) ile parayı ve piyasayı ele aldı microsoft gelecek nesilde olaylar nasıl gelişir bilinmez ama bu nesilde microsoft bariz şekilde ipleri eline aldı ps4 çıkmasının yegane sebebide budur sony'nin amacı rekabeti yeni bir ortamda başlatıp ps3'de yaptığı hataları tekrar etmeden bu seferki oyunu kazanmak




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.