Şimdi Ara

Shenmue 3 için Kickstarter Düşünülüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Oyunların Kickstarter projeleri sayesinde geliştirilme aşamalarında önemli miktarda bağış topladıklarına şahit oluyoruz. Bu sayede finansal olarak zorluk çeken geliştiriciler hayallerini gerçekleştirmiş oluyorlar, tabi biz de bu hayallere ortak oluyoruz.
     
         Shenmue serisinin hayranları da hayallerine bu sayede kavuşabilirler. Serinin yaratıcısı Yu Suzuki, Monaco Anime Game Show'da bir Fransız TV kanalına Shenmue 3 için Kickstarter'daki gibi bir finansal destek projesinin başlatılabileceğini düşündüğünü söyledi.

         Eğer Shenmue 3 için Kickstarter projesi başlatılırsa serinin hayranlarının büyük destek sağlayacaklarını düşünüyoruz. Buna rağmen ilk Shenmue oyununun maliyetinin yaklaşık 70-75 milyon dolar arasında olduğunu da belirtelim. Ne de olsa Shenmue son derece ayrıntılı ve emek isteyen bir seridir.
     








  • Sega Yakuzayi kurtlar vadisine benzetecegine Suna bir el atsaya eskisi gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sega Dreamcast in efsane oyunu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Taa Dreamcast döneminden beri bu haberi bekliyordum.Böyle şaheser bir sanat eserinin devam oyunu çok çok önceden yapılmalıydı ama malum devir ticaret devri FPS oyunlarında eline silahı alan oyun milyonlar satıyor ne yazık ki özgün oyunlar düşünce aşamasında kalıyor ,durum böyle olunca da kikstar projesi mantıklı duruyor işallah olumlu sonuçlanır.Shenmue'nun kalbimde çok büyük yeri var , devam oyunu kesinlikle gelmeli..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sega en azından ilk oyunu HD olarak düzenlese de edinsek. Yağmurlu hava ve müzikler sayesinde oyunda depresyona giriyorduk. :) Kaçımız o evde ve sehirde gerçekten dolaşmak istemedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.