Şimdi Ara

Activision, Wii U Çıkışında Hayal Kırıklığı Yaşadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Oyun dünyasının önemli dağıtımcılarından birisi ve önemli oyun serilerine sahip olan Activision Blizzard'dan Bobby Kotick, Skylanders'ın oyun dünyası üzerinde yaptığı etkiye değinirken Nintendo Wii U hakkında da önemli açıklamalarda bulundu:

    "Wii U'nun çıkışında şöyle veya böyle hayal kırıklığı yaşadık ve sanırım bu yıl oldukça zorlu geçecek. En çok merak ettiğimiz konu ise 6-11 yıllık donanıma sahip olup olmadığı. Ama Skylanders serisiyle ilgili uzun vadede büyük beklentilerimiz var. Yıl içerisinde yeni bir ürün çıkarabiliriz."
     
       Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar.








  • Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rondo9

    Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.

    Birazdan Kol of daticiler gelir.
  • "Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar."

    Tuttum bunu.
  • Sanki üst düzey grafikli oyunlar yapıyorsunuz da donanım yetmiyor. Tövbe ya Rabbim. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • farkındaysanız adam gelecek nesil için yetersiz demiş. şu an farkı göremiyorsunuz yeni xbox la ps4 çıktığında ne demek istediğini anlayacaksınız. bir de mw2 mw3 yada black ops 1 2 yi önceki nesle koyun bakalım ps2 ile xbox nasıl bir görüntü performans verecekler? merak ettim 2 nesil boyunca aynı grafik motoru diyenlere gelsin. pc yi dışarıda tuttuğumuzda! cod serisi şu anki konsollar için bile fazla grafik sunuyorlar. biraz mantık yahu 4 senedir devam eden bu yersiz alakasız yazılarınız mw4 ile son bulacak. 2013 holiday de görüşürüz.
  • Hatice değil Natice.Satıyor mu satıyor bitti adamlar kazandığı paraya bakıyor ne demiş Napolyon:''Para,Para,Para'' Adamlar işine bakıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.