Şimdi Ara

Dishonored Yapımcısı da Yeni Nesile Hazırlanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Dishonored isimli oyunuyla birlikte geçtiğimiz sene içerisinde adeta iz bırakan Arkane Studios'tan yeni bir devam oyunu da merakla bekleniyor. Arkane Studios, Dishonored'ı beğenenleri heyecanlandıracak bir haberle karşımıza çıktı.
     
        Alınan bilgilere göre stüdyo, ZeniMax'ın sitesi üzerinden bir iş ilanı verdi. Bu ilanda oyun motoru için mühendis arayan ekip, aranan kişide belirtilen özelliklerde RPG ve FPS konusunda tecrübe istiyor. İlana http://buradan bakabilirsiniz.








  • Peki bu yeni nesile vitada dahil mi sonuçta çok güçlü bir cihaz?
  • Yahu yeni nesil deyip deyip duruyorlar yeni nesile oyun çıkartacaksınızda xbox 360 var bende mesela ben şimdi bu cihazı atayımmı 1000 lira çöpe mi gitsin ne kadar ayıp ya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estacado1991

    Yahu yeni nesil deyip deyip duruyorlar yeni nesile oyun çıkartacaksınızda xbox 360 var bende mesela ben şimdi bu cihazı atayımmı 1000 lira çöpe mi gitsin ne kadar ayıp ya.


    Muhahahahahahahaha. Kardeşim Xbox360 madem yeni aldın. Oynamadığın oyunları oyna.Önümmüzde çıkıcak daha çok Oyun var xbox360 mesela GTA 5 çıktımı alıp onu oynarsın. Adamlar sen yeni Xbox aldın die Yeni neslin çıkışını durdurmalarını falanmı bekliyodun. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.