Şimdi Ara

Abe, PS All-Stars Battle Royale'e Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Playstation 3 ve PS Vita için piyasaya çıkan ve genel olarak beğeni toplayan PlayStation All-Stars Battle Royale'in satışlarının düşük olmasından sonra Sony, oyunun geliştiricisi Superbot Entertainment ile yollarını ayırmıştı. Oyunun indirilebilir içeriklerinin ise Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirileceği açıklanmıştı. 
     
        Bu ayrılık ve stüdyo değişikliği sonrasında Playstation All-Stars Battle Royale'in indirilebilir içeriklerinde de değişiklik oldu. Oddworld'un geliştiricisi Just Add Water'ın açıklamasına göre PS All-Stars'ta dövüş arenasına çıkması beklenen Abe bu oyunda gözükmeyecek. Bu iptal kararının Sony cephesinden geldiği söyleniyor.
     
        Bütün bunlara rağmen Gravity Rush'tan Kat ve Starhawk'tan Emmett'in 12 Şubat'ta ücretsiz olarak oyuna ekleneceğini hatırlatalım.









  • Crash Bandicoot yok, Spyro the Dragon yok, Abe de yok. Bu oyunun adı "PS All-Stars Battle Royale" değil, "PS Some-Stars Battle Royale" olmalıymış.
  • Crash Bandicoot ve Spyro'nun isim hakları Activision'a ait. Activision'da başka firmalara bırak karakter vermeyi, günahını bile vermeyeceği için gayet normal bu karakterlerin olmaması.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bi oyundu. severek oynardım, keşke Xbox için çiksa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.