Şimdi Ara

SH: Downpour'un Yönetmeni Konami'den Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Silent Hill: Downpour'un yönetmen koltuğundan oturan Tom Hulett, Konami'deki 6 yılının ardından Wayforward Technologies'e geçti. Wayforward, aynı zamanda Silent Hill: Book of Memories'in de geliştiricisiydi.
     
          Tom Hulett, Silent Hill: Downpour'un yanı sıra Rocket Knight ve Contra 4 gibi projelerde de rol aldığını belirtelim. Bakalım Hulett, Wayforward'ta ne tür projelerde yer alacak.
     




  • Silent hill downpour Homecoming den sonra bir sh 2 ya da sh3 olmasada bence gayet keyifli bir oyun olmuştu . Akira yamoka olmamasına karşın kötü tepkiler almamak için ellerinden geleni yapmışlar . Ancak yüksek ses oynadığım için gerilsem de - ki bu silent hill ın arzulanan bir unsuru değildir zira psikolojik korku daha önemlidir - yine de keyifli bir deneyimdi benim için . Tom Hulett için üzülmedim çünkü konaminin JAPON yapımcılara doğru kaymasında fayda var . Akira da gelse tadından yenmez !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vaalla arkadaslar ben oyunu aldıgımda soylemıstım burada oynadım bıtırdım cok ta keyıf aldım yanı bu sıtenın dedıgı gıbı bu oyun oyle 6 puanlık bır oyun degıl gayet guzeldı valla tek basıma oynuyorum evde tırstım gercekten oyun ozunden resıdent evıl gıbı kopmamıs.ben begendım.ben bu oyuna 8 puan rahat verırım...cok ustun degıl ama guzel bırseyler katmıs.grafıkler de oyle kotu falan degıl sısı faktoru ıyı yedırılmıs oyuna ben bu serının devam etmwsnı ısterım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.