Şimdi Ara

Dead Space 3 Yapımcıları: 'Değişim Korkutucudur'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  
       İlk Dead Space oyunu, bu nesilde karşılaştığımız en sağlam korku atmosferine ve geri plan hikayesine sahip yapımlardan birisiydi ya da en iyisiydi belki de.  Devam oyununda aksiyona kayan ve Dead Space 3 ile birlikte co-op modunun teşrif etmesiyle Dead Space, popüler kültürün yıprattığı oyunlardan birisi olarak listemize dahil oluyor. Oyunu deneyim etmiş birisi olarak Dead Space 3'ün aksiyon olarak keyifli ancak ilk Dead Space'i sevenlere ayrıcalıklı bir atmosfer sunamadığını belirtmeliyim.

       Buzul gezegende sadece Necromorph'lar değil insanlarla da çatışmaya girmemiz, siper alma sistemi ve bizi yutan devasa yaratıklar zaten baştan kazın ayağını belli etmişti. Ancak yapımcılara göre tüm bu "yeniliklerin" sebebi seriyi taze kılmak:
     
    "Yeni şeyler ekledik ki böylece insanlara oyunu taze ve yenilikçi kılmak adına neler yapabileceğimizi gösterebilelim. Demo ile ilgili insanların korktuğuna dair pek çok geri bildirim aldık. Değişim yapmak her zaman korkutucudur. Kelime oyunu yapmıyorum. İnsanlar oyunun halen korkutucu olup olmadığını merak ediyor ve korku unsurlarını kaldırıp kaldırmadığımızı merak ediyordu."
     
       Dead Space 3 demosu bugün tüm Gold üyesi Xbox 360 sahipleri için yayınlanacak. PlayStation 3 sahipleri içinse demo yarın Avrupa marketinde yer edecek.
     








  • Nedir bu yapımcıların aksiyon sevdası, nefret ettim artık aksiyon oyunlarından. Her şeyi aksiyona dönüştürüyorlar. Resident Evil serisinden hiç bahsetmiyorum bile. Herkes para kazanmanın peşinde, daha çok kitleye hitap edelim istiyorlar. Oyun firması dediğin kendi tarzın olur ve kendi hayran kitlen olur, onlara hitap edersin.

    Yakında tetris bile aksiyona dönüşürse şaşırmayın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-American_McGee_EA_Oyunculari_Kandirmaya_Calisti-34019.htm

    American McGee: "EA Oyuncuları Kandırmaya Çalıştı" :)

    dipnot: ea bildiğimiz iyi aile çocuğu tanımına uymamaktadır :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Amnesia korku oyunu grubunda tektir. Korku oyununda silah korkuyu %50 azaltmaktadır. Öldürebiliyorsam neden korkayım.
  • 5 yaşındaki bebelerden bildirim almışlar herhalde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hala burada kitle mitle diyosunuz ne kitlesi kardeşim daha kitle değil bir kişi görmedim ben forumlarda korku öğeleri gitsin yerine action lar gelsin diyen. Zaten ekseninden kayan oyunların nasıl kan kaybettikleri belli değilmi bu oyun yapımcıları bukadar salak işte.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Korku oyunu yapmak kolay değildir. Herkes beceremez. Resident Evil artık Call o f Evil oldu ne yazık ki. Silent Hill desen gidişatı iyi değil maalesef. Hangi oyun bizi korkutacak bundan sonra tabii ki tek alternatif : Outlast :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım öncelikle seslendirmeler ve grafikler süper olmuş ama aksiyonu beğenmedim keşke ilk oyunun izinden gitselermiş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.