Şimdi Ara

Gran Turismo 5'e Ücretsiz Corvette Stingray!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Dün gece Amerika'da gerçekleşen Uluslararası Oto Şov'da tanıtılan yeni Corvette, GT 5 oyuncularının deneyimine sunuluyor.

       Daha önce aynı arabanının test sürüşü için üretilmiş modeli geçtiğimiz Kasım ayında Gran Turismo 5'de yayınlanmıştı. Bu araba ise satışa sunulacak final hali.  Araç en geç 16 Ocak tarihinde ücretsiz olarak sunulmuş olacak.




  • artık oyunlar öyle bir hal aldıki,arabaları bile bize dlc olarak satıyorlar.Sanki gerçek araba satarmışcasına satıyorlar.Yakında bugatti dlc diye 20 dolardan dlc çıkarırlar ve araçlar menusunde keyi aktive edip açabiliriz ancak.Adamlar bedava araba veriyorlar sanki bize iyilik ediyorlar.Hepsini açılmış şekilde vermeleri aslında görevleri.Hakkımız olanı bize hediye edercesine veremezler bunlar!

    Para insanı şerefsizin şereflisi gösterir.
  • ilk defa güzel,mantıklı ve doğru konuşan bir misafir gördüm.. Helal olsun lan sana!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim araba daha yeni tanitildi biliyosun dimi ?? Tamam bu dlc sistemine bende karsiyim ama biraz mantikli elestri yapalim. Adamlar icerigi guncel tutmak istiyor iste hemde ucretsiz. Demek istedigim arabayi dlc disinda oyuna eklemekten baska yol yok. Cunku rabanin tanitimi zaten bu yilin basinda yapildi. Ayrica Yeni icerikler olmadigi zaman millet laf soylemeyi biliyor ama. Tabi ben butun iceriklerin ucretsiz olmasindan yanayim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xXGreyWolfXx

    Arkadasim araba daha yeni tanitildi biliyosun dimi ?? Tamam bu dlc sistemine bende karsiyim ama biraz mantikli elestri yapalim. Adamlar icerigi guncel tutmak istiyor iste hemde ucretsiz. Demek istedigim arabayi dlc disinda oyuna eklemekten baska yol yok. Cunku rabanin tanitimi zaten bu yilin basinda yapildi. Ayrica Yeni icerikler olmadigi zaman millet laf soylemeyi biliyor ama. Tabi ben butun iceriklerin ucretsiz olmasindan yanayim.


    Katılıyorum üstelik araba yeni çıkmış eski olsa hadi neyse derim hiç olmazsa tutup diğer firmalar gibi 1 yılda oyunun multiplayer kısmını kapatmıyor !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DLC'den dem vuran BSC Misafiri, ulan haberi okusanan ücretsiz geliyor zaten araba!
  • umarım gt6da tüm araçlar bu kalitede olur.
  • tamamda bu dlc bile sayılmazki. resmen adamlar sadece bu arada için özel olarak bir paket çıkartıyorlar bildiğimiz reklam. tabiki bedava verecekler reklamada mı para ödeyelim?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunda tanıtımını yapmak akıllıca bir reklam aslında.Bunu güzel başarıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    DLC'den dem vuran BSC Misafiri, ulan haberi okusanan ücretsiz geliyor zaten araba!


    Sen nerenle okuyorsun o misfarin mesajını?Adam birşey anlatmak istemiş inceden ama beyin yoksa anlayamıyorlar senin gibi.Beyinsiz olup birini aşşağılamak.Kendi lafına geliyorsun.yaş 14?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 15 Ocak 2013; 20:15:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.