Şimdi Ara

E-ticaret Teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Ben bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum internetten bir çok temaya baktım ama hiç birisi hoşuma gitmedi. Daha sonra bir tane siteden yanında .js uzantılı scriptleri olan bir tema buldum çok hoşuma gitti ama ben bu temayı kuramadım yapamadım yani, üyelik sistemi felan var ama tema sadece indexten oluşuyorda olabilir tam emin olamadım. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa şimdiden allah razı olsun..

    Temaya BURADAN ulaşabilirsiniz..



  • Bu sadece index'in html'e aktarılmış hali. Yani kodlanmış hali değil. Üyelik paneli, admin paneli, satın alma vs gibi işlemleri yapmak için bunu programcıya verip(yüklü bir parayla birlikte) kodlatabilirsiniz. Ya da OpenCart / Proticaret gibi ücretsiz ticaret scriptlerini araştırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canova* -- 11 Ocak 2013; 22:41:19 >
  • Bence al bir tsoft e ticaret yazılımı
    Az biraz para ver,

    Tasarimcinin yanina git, istedigini anlat,
    Istedigini yapmadilarmi bir daha yapsinlar.

    Madem bir is yqptiriyon keyfini yasa.

    Iki kurus fazla ode, gonlun olsun
  • Arkadaşlar demişsiniz ki t-softta hep olumlu yorumlar var. Bir bakın o olumlu yorumları yazan kullanıların daha önce yazdıklarına.
    Nedense kullanıcılar sadece e-ticaret ile ilgili konularda sadece t-soft u övmüş, oysaki t-soft şikayetleri çok fazla. Şikayetvar v.s. gibi sitelerde şikayetleri çıkmış ancak bir şekilde sildirilmiş.
    Anlicanız tüm yorumları kendileri yazıyorlar, işte bu kadar aciz bir şirket. Yazan zaten 3 tane toplamda kullanıcı var o kullanıcılarada bakarsanız hepsi kendileri. Yorumları yazanların profillerine bakın kendileri yazmış çok belli sadece iyi yazılar yazmışlar ve bir çoğunun tarzı aynı...
    Kimse övmediği için bu şekilde kendilerini avutuyorlar gereksiz pahalı, yaptığı basit şeyleri yok zor, kimsede olmayan özellikler gibi gösterip yüksek ücretler alıp e-ticaret yapacakları kandıran, kendi kendilerini yükseklerde gören, en rahatsız olduğum nokta ise Ideasoft, bilginet ve diğer e-ticaret şirketlerini aynı sektörden, işten ekmek yedikleri şirketleri forumlarda v.s. yerlerde başkasının ağzından devamlı kötüleyen rant sağlamaya çalışan bir şirket. Bu şirketleri o kadar kötülediklerinde, kendi yazdıkları yorumlara inanıp onlara site yaptırdım ancak pişman oldum. Daha sitemde satışlara başlayamadan trafiğimin bittiğini ve para ödemem gerektiğini söylediler, tasarımımı geç teslim ettiler, her gün yeni bir sorun çıkarttılar teknik desteklerindeki adamlar ukela.
    Farklı sitelerde de bu şekilde yorumları mevcut daha çok kendilerini sanki gerçekten o yazılımı kullanan biriymiş gibi tanıtıp , onların bazılarında bu anlaşılmış ve afişe edilmiştir. Aman kanmayın, para için yapmayacakları şey yok, destek sıfır. Rekabet edemeyecekleri anda rakiplerini kötüleyerek aciz bir pazarlama şekli içerisindedir. Ben kazıklanarak ödediğim parayı içerde bırakarak farklı bir firmaya geçiş yaptım. Adamlar işlerimi çözüler, trafik raporlarıma bakıyorum sitem daha aktif olmadığı için trafik falan yapmıyor, henüz bir ücret v.s. de ödemedim bunlar gibi. Kullanıcılarıda söylimde bakarsınız.... Bunlar benim okuyupta inandığım yazıları yazanlar. Aaah aah bir araştırsaydım kullanıcılara tıklayıp baksaydım ne yapmışlar diye.. duygucoskun, SelimSoydan, eticaretseo

     E-ticaret Teması

     E-ticaret Teması

     E-ticaret Teması




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.