Şimdi Ara

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Trailer Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Ryu Hayabusa'nın 3. macerasını konu alan ve farklı oyun yapısı nedeniyle bazı eski hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Ninja Gaiden 3'ün Wii U'ya özel olarak hazırlanan sürümü için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı.
     
        Yayımlanan bu videoda oyunun Wii U'ya özel olarak geliştirilen özellikleri tanıtılıyor. Oyun içi dinamikler ve oyunda karşılaşacağımız karakterler de videoda detaylı bir şekilde bizlere sunuluyor. Eğer siz de Nintendo'nun yeni nesil konsolunda Ninja Gaiden'in nasıl gözükeceğini merak ediyorsanız aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.








  • Arkadaş bulmakta son nokta, sadece çevrenizdekilerle yetinmeyin. Internete açılın kızlar orada, bir site buldum, bedavadan ucuza yani beleş. Ortam o biçim, kaçırmayın muhabbet var, benden söylemesi. Arkadaş sitelerine para kaptırmaya gerek yok, bu sitede herşey çok iyi ve bedava, aylık para ödemesi yok. Görüntülü konuşmalardan bahsetmiyorum bile. Bir defa üye oluyorsun, ömür boyu ücretsiz. Sitede her çeşit insan mevcut, herkesin aradığını bulacağından şüphem yok.

    http://www.sevgikutusu.com

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.