Şimdi Ara

Blur 2, Oynanış Videosuyla Birlikte Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Blur'la birlikte Mario Kart tarzına farklı bir bakış açısı kazandıran Bizarre Creations, geçtiğimiz sene içerisinde Activision tarafında kapatılmıştı. Stüdyo çalışanlarından Chris Davie, Bizarre'in çalıştığı son oyun adına iki farklı video paylaştı.
     
        Davie'nin kendi kişisel blogunda paylaştığı videoya baktığımızda, ilk saniyelerden bu projenin yeni bir Blur oyunu olduğunu anlayabiliyoruz. Davie'nin belirttiklerine göre videoda gördüğümüz oynanış sahneleri, projenin henüz tamamlanmamış halinden alınma. Zaten bunu videonun ikinci kısmından da rahatça görebiliyoruz.
     
        Blur'un çıkışından hemen sonra, yani 2010 senesinin ikinci yarısında geliştirilmeye başlayan bu proje, yepyeni bir oyun motoru kullanıyordu. Blur'un temel özelliklerine ek olarak yeni sistemleri de içermesi için planlanan bu projeden alınan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu projenin Bizarre Creations'un kapatılmasıyla birlikte iptal edildiğini tekrardan ekleyelim.
     








  • Blur çok güzel oyundu fakat seneryo yok ve görevlerin hemen hemen aynı oluşu bir yerden sonra canınızı sıkıyor. Zaten sıf multiplayer oynamak için aldığım bir oyundu, multiplayer kısmı hiç sıkmadı fakat oyun başı boş olduğu için pc platformunda hile kol geziyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu satte uyumayan bsc takipçileride var:D
  • Blur ilk oyunu ile baya oynatmıştı kendini 2 kişilik oyunlarda çok zevkli oluyor gerçekten 2. oyunda gayet güzel görünüyor
  • activision blurla zaten nfs ye meydan okuyamazdı ama insan yinede üzülüyor işte. sonuçta ortada bir emek vardı. pat diye kapatıldı. hatırlayanlar bilirler o dönemde split second da bu şekilde kapatılmıştı. o dönem araba yarışlarında tam yeni bir devir başlayacak demiştik ki saman alevi misali bir anda parladı ve yok oldu. bu sene ridge racer biraz irkilme gösterdi ama nafile. yine işimiz saçmasapan pist yarışlarına kaldı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bu satte uyumayan bsc takipçileride var:D


    sınavdan sonra 4 saat uyuyunca gece insanın uykusu gelmiyor :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Blur değilde Split Second 2 ye çok üzülmüştüm.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eğlence dozu baya yükseğe benziyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Steam'de Blur'u wishliste koymuştum geçen kış winter sale sonrası indirim beklediğimden . Bu indirim dönemini bekledim ama oyuna indirim gelmediği gibi artık "not avaible in your country" diyor. Gadabikidinmi.
  • hayret bu oyun para getirirdi activisions neden iptal etti ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.