Şimdi Ara

'The Seven Wonders of Crysis 3'ten 2. Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Dead Presidents, From Hell ve Book of Eli gibi başarılı filmleriyle tanınan Albet Hughes ile anlaşan Crytek ve Electronic Arts, bildiğiniz gibi bu videoları ünlü yönetmene emanet etmiş durumda. İlk videosuyla beğenilen serinin 2. videosu bugün paylaşıldı.
     
         "The Hunt" adı verilen bu bölümde adından da anlayabileceğiniz gibi Crysis 3'teki avcılık dinamiklerine değiniliyor. Oyunumuz Crysis 3 olunca bu avın uzaylı avı olduğunu zaten tahmin etmişsinizdir. Bu videoda ayrıca ok ve yay ikilisinin Crysis 3'te ne kadar önemli olacağını bir kez daha görüyoruz.
     
         Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.








  • Video sorunlu. Video yerine kod var
  • bu videoyu hangi pc de oynamışlar merak ediyorum.Msi 680 Lightingn SLI falan herhalde :)) komiksin cevat yerli ya.hani laz olduğunu belli edicen illa :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İzleyemeyenler için
    http://youtu.be/IU7LbkHpLZ8

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Video bende çalışıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu crytek anlamıyorum ea iyice bozdu bunlarıda beklenen bişeyid zaten 2. oyundan bi farkı olmadığını bu trailerda iyice anladım gerçekten olmaz oyunlar git gide daha iyi olucağına tam tersi oluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bazı kişiler sisteminin yetmeyeceğini anlayınca, ego tatmini için hemen oyuna laf ediyo.
  • crysis e grafik konusunda diyecek laf yok fakat içi boş bir oyun. düşman uzaylılarda gram şekil yok saçma sapan çizimler şekilsiz kafalar çelimsiz vücut yapıları yaratıcılık sıfır. düşmanların hareket fizikleri de saçma sapan kafalarında lüle lüle saç gibi ne öyle lan. düşmanı gördüğünde bunu yaratan buna koymuş zaten mermi sıkmaya değmez diyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 20 Aralık 2012; 5:52:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikler gerçektende hoş görünüyor ama senoryo modu için gerçekten bir şey yapmaları gerekiyor.Kendini tekrar eden basit bir konudan ibaret ,sağlam bir senarist bulunması gerekiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackAngel998

    Grafikler gerçektende hoş görünüyor ama senoryo modu için gerçekten bir şey yapmaları gerekiyor.Kendini tekrar eden basit bir konudan ibaret ,sağlam bir senarist bulunması gerekiyor...

    bu mesajların kasıtlı olarak oyunu kötülemek için atılıdığını düşünüyorum. oyunun senaristi de değişti hatta bu sefer senaryoya da grafik kadar önem vereceklerini açıkladılar. ayrıca crysis 3, ilk oyunla başlayan konunun son oyunu. bundan sonraki crysis oyunları farklı konularla gelecek(miş).
  • daha oyun çıkmadan yok senaryosu kötü yok yaratıkların çizimleri çok kötü ama çıkınca hepiniz torrentten cekeceksiniz oyunu :)
  • Hep aynı yorumlar.

    Hikaye basit
    Jöle saçlı uzaylılar
    yapay zeka bıdı bıdı.

    Ve oyun çıktığında.

    -Aha torrente düşmüş
    -(facebooktan arkadaşına mesaj)Kardeş şu sitenin premium'u varmı?
    -(Oyun açıldığında)Oha grafiklere bak.Vuruş hissi süper.
    -(Tekrar bsc'ye yorum atılacağı sıra)[tükürdüğümü yalamam oyun güzel ama küfre devam]Bu ne lan crysis 2'nin aynısı ehue.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Kendi yorumuma gelirsek ok kullanırken vuruş hissi süper olmuş.Uzaylılarla kapışmak bayağı eğlenceli olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu crysıs 2 ye laf atanları bir türlü anlamıyorum.Yok yapay zeka kötü yok senaryo berbat.Ama herkes GEOW un senaryosuna harika der.Bence ikisinin senaryosu da aynı kalitede.yapay zekasına kötü diyenlere de diyorum ki zorluk seviyesini binbaşı ya alın da oynayın.o zaman görürsünüz yapay zekayı.Ve geow serisini oynamış ve bitirmiş biri olarak söylüyorum Crysıs 2 hayatımda oynadığım en iyi tactical fps idi.İnşallah bu da en az onun kadar iyi olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • single'ı pcde ; multisi ise konsolda oynarım .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.