Şimdi Ara

BioShock: Infinite'in Sonu Çok Farklı Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sık sık ertelenerek bekleyenlerine zor günler yaşatan BioShock: Infinite için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Irrational Games'in başı Ken Levine, hikayenin sonuyla ilgili konuştu.
     
        Eurogamer'a röportaj veren Levine, "Hikayemiz, ilerledikçe daha ilginç bir hal alıyor. Hikayenin sonunda mutlu mu yoksa üzgün mü ayrılacağınızı söyleyemeyeceğim. Fakat şunu söyleyebilirim, hikaye yapımızdan dolayı oldukça gurur duyuyorum. Bence, daha önce oyunlarda yaşamadığınız bir deneyim yaşayacaksınız. Gerçekten eşsiz ve BioShock dünyasına özgü bir deneyim olacak." sözlerini söyledi.
     








  • Sonu görmek için DLC istemesinde
  • bu oyuna yakışan aslında sonuna bizim seçimlerimizin karar vermesi lazımdı ama anladığım kadarıyla tek bir son olacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Evet önceki oyunlarda kendi sonumuzu kendimiz belirlerdik bu sefer neden öyle olmadı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben çok sonlu oyunlardan yana değilim... heavy rain hariç çok sonlu oyun..bazen etkıleyıcılıgını yitiriyor.. şimdi bioshock 1-2 nin sonu tek sondu ama ağlayasım vardı... ağlamak uzereydım ...duygusaldı..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu arada beyler... xlordreal.. ın dediğinden yola çıkarak ben hep iyi taraf oldum... çocukları kurtardım sonu değiştiriyormu hiç bilmiyorum... açıklarsanız sevinirim..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    bu arada beyler... xlordreal.. ın dediğinden yola çıkarak ben hep iyi taraf oldum... çocukları kurtardım sonu değiştiriyormu hiç bilmiyorum... açıklarsanız sevinirim..

    Bioshock'un 3 farklı sonu var kızları devamlı kurtarırsan iyi son bir kurtarır bir balığa çevirirsen kötü son bir son daha vardı onu nası açıyoduk unuttum Bioshock 2 de 6 farklı son var.. youtube'den bakabilirsin istersen






  • senseman

    sağol... açıkçası 2 oyunun iyi sonu.. çok hoştu.. pişman da değilim... 1 oyuna açıkçası 1 sonu var diye inanmak.. çok daha mantıklı.. film gibi hissettiriyor.. hiçbir oyunun 2 sonunu görmedim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.