Şimdi Ara

GSC, S.T.A.L.K.E.R. Markasını Satmak İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     GSC Game World'ün geliştirici ekibi, firmanın CEO'sunun düştüğü durumdan sıyrılıp hep birlikte yeni bir stüdyo kurarak Survarium isminde yeni bir oyun projesinin çalışmalarına başlamışlardı. Bu durumun üzerinden aylar geçse de, S.T.A.L.K.E.R. serisi adeta ortada kalmışcasına GSC'nin elinde bulunmaya devam ediyor. Gelen söylenti haberlerini tersleyen GSC ekibi, aslında serinin satılmasına sıcak bakıyormuş.
     
        Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz gün içerisinde firmadan Rock Paper Shotgun sitesine bir mail http://yayınlanmıştı. Şimdi ise firma yetkilileri, sitede yer alan bazı soruları yine mail aracılığıyla cevapladı. İlk olarak BitComposer olayına değinen yetkililer, "Firmanın Call of Pripyat'ı bazı bölgelerde dağıtımcılığını yapma görevinin haricinde S.T.A.L.K.E.R. serisi üzerinde herhangi bir hakkı bulunmuyor. Roadside Picnic romanının oyun bölümüyle ilgili bazı hakları satın aldılar. Fakat bu, S.T.A.L.K.E.R. evreninin etkileneceği anlamına gelmiyor." cevabını verdi.
     
        Sonrasında ise aynı yetkililer S.T.A.L.K.E.R. serisinin devamıyla ilgili gelen bir soruya, "GSC olarak S.T.A.L.K.E.R. serisini devam ettirmek istiyoruz. Bu noktada serinin haklarını yeni bir yayıncı veya geliştiriciye satma düşüncesini ciddi bir şekilde araştırıyoruz." sözleriyle yanıt verdi. 
     
        Böylesine yoğun hayranı olan güzel bir serinin ortada kalması gerçekten de herkesi üzüyor. Nelerin olacağı bir an evvel kesinleşse de Çernobil'e geri dönsek...








  • son sözünüze bende katılıyorum samet bey, stalker 2 geliştirilmeye bir an önce başlansın zaman akıp gidiyor bence, stalker serisi büyük bir evren daha bir sürü oyuna koyulabilecek özellik geliyor aklıma.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • asıl ekibi yarı yolda bırakıp stalker 2 haklarının o ekibe satmayanda gsc game world. adamlar stalker 2 yi o kadar geliştirdiler yarıda bırkaıp yeni oyuna başlamak zorunda bırakıldılar şimdide gsc game world hakları satmakmı istiyormuş. işe bak arkadaş. vostok games ekibi stalker 2 haklarını zamanında alabilmek için o kadar çaba döktüler, gsc game world battı denildiği halde 2 ay boyunca stalker 2 yi geliştirmeye devam ettiler genede firma kapanındca hakları alamadılar şimdide gsc game world gidip holivudlu yankilere satsın hakları çok isterizbunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben S.T.A.L.K.E.R serisine ilk oyun Shadow of Chernobyl oyunundan başlamak istiyorum.Ama başlamadan önce farkettim ki Stalker adında 1979'da çekilmiş 10 üzerinden 8.1 puanı haketmiş bir filmi varmış.Acaba oyunun evreniyle bir paralelliği varmıdır.Sizce başlamadan önce izlemelimiyim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya yapın ya satın. Hadi ama!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basol61

    Arkadaşlar ben S.T.A.L.K.E.R serisine ilk oyun Shadow of Chernobyl oyunundan başlamak istiyorum.Ama başlamadan önce farkettim ki Stalker adında 1979'da çekilmiş 10 üzerinden 8.1 puanı haketmiş bir filmi varmış.Acaba oyunun evreniyle bir paralelliği varmıdır.Sizce başlamadan önce izlemelimiyim.


    Oyunla alakası olmayan, hatta bildiğimiz filmlerle de alakası olmayan Tarkovsky filmi... Sanatsal, felsefik, ağır tempolu, anlaşılması zor bir filmdir. Ama bir başyapıttır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.