Şimdi Ara

Time Splitters 4 Yayıncılara Beğendirilememiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Free Radical Design bir önceki nesilde adından oldukça söz ettiren çok kaliteli bir geliştiriciydi. Her ne olduysa yeni nesilde Haze adlı oyunun başarısızlığı sonucunda firma büyük bir çöküşe geçti. Bu çöküş TimeSplitters 4'ün de iptal olmasına neden olmuş.

         Stüdyonun eski çalışanlarının açıklamalarına göre Timesplitters 4'ün bir demosu hazırlanmış ve birkaç yayıncı firma ile görüşülmüş. Bu firmalar oyunu yayınlamaya yanaşmamışlar; çünkü oyunun mekanları oldukça karmaşıkmış (ee zamanda yolculuk yapıyoruz beyler) ve oyuncular mekanlara alışamayabilirmiş gibi saçma sorunlarla karşılaşmışlar.

          Aslında bütün yayıncıların tek düşündüğü nokta oyunun büyük bir satış başarısı yakalayamayacak olmasıymış. Haze'in başarısızlığı da yayıncı firmalarda tedirginlik yaratmış. Anlaşılan Time Splitters 4 pazarlamacıların kurbanı olmuş.

          Crytek'in bünyesinde çalışmalarına devam eden Free Radical Design elemanları bakalım Timesplitters 4'ü bu çatı altında yayınlayabilecekler mi?
     








  • Bu foto görünce eskilere gitim çok güzel oyundu bence yenisi çıksa çok satar bu serinin kendine özel hayranları var çıkmasa böle bi yapıma yazık olur eski oyunu o kadar zevkliydi ki 3 kere bitirdim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • haze kepazeliğinden sonra çok zor ama çıksa iyi olur bencede
  • Bu neslin oyuncu bebeleri çözemez Time Splitters ,varsa yoksa zıpla eğil koş ateş et Süper nintendo'da Mario oynayın aynı mantığı güttükten (meeeeewwww:) sonra her oyun aynı kalıp içinde Ha GOW olmuş Ha RE6 ,Time Splitters askıda kalması iyi olmuş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • onlara göre karışıklık :

    + Tam önünüzde düşman askeri varken elinizde olan silahla adamı istediğiniz yerden vurabilecek olmanız. >>> bu öylesine karışık gelmiş olacak ki o sahnede sadece ateş tuşuna basmanız yeterli hedef alamıyorsunuz .adamın sadece kafa tası sınırları içinde gezdirebiliyorsunuz hedef göstergesini.

    + yarış oyununda modifiye yapmak parça değiştirmek arcade bir oyun bile olsa >>>> bu da onlara karışık geliyor olacak ki yapamıyorlar : )

    çok karışık işler bunlar ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Karışık gelir tabi yeni nesil bayılıyor COD,MOH gibi zekalarına hakaret eden oyunlara.Siz hareke etmeden hareket etmeyen NPC lere alışmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.